Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925928





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat : Wat gaat een hoofdredacteur na zijn 75e doen?
16 februari 2019
Stoppen doet het pas wanneer het elastiekje breekt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.577.400.
Rillaar 16 februari 2019.

Rekening houdend met het vakantiewerk als student, geeft mijn activiteitsteller, professioneel of privé, nu al meer dan zestig jaar aan. Eén van mijn professionele activiteiten was de realisatie van de communicatienetwerken voor de controle van de productie en verdeling van elektriciteit in gans België. Dat systeem waar Tractebel, het ingenieursbureau van Electrabel, en de fabrikant Bell Telephone Mg C° professionele fouten hadden gemaakt, mijn kritiek daarover hebben ze mij niet in dank afgenomen, idem dito over de onderhoudscontracten van de Brt antennemasten, idem dito met de incompetentie van de dienst B.E.E. van het ministerie van Openbare Werken inzake radiocommunicatie van de politiediensten die nog nooit behoorlijk hebben gewerkt. Morsum Magnificat zal dus binnen haar technische kennis, toch nog doorgaan met kritiek op het corrupte en incompetente systeem.

Alleen als het elastiekje breekt.

Morsum Magnificat bewijst met de hoge bezoekersaantallen haar maatschappelijk nut en het is dan ook pas wanneer het elastiekje breekt dat ook Morsum Magnificat zal stoppen. 

Niet alles gratis.

Vanaf heden zullen niet alle artikels gratis te lezen zijn, via MORSE-Press Vof zal een minimumbijdrage van vijf -5 euro- dienen betaald waardoor, na betaling, een toegang van één maand voor alle artikels tot de website zal verleend worden. Ook wie beroep doet op de diensten van MORSE-Press Vof zal daarvoor minstens gemaakte onkosten dienen te vergoeden.

Steun ons.

MORSE-Press Vof doet een oproep tot steun, wij voeren geen publiciteit en ontvangen zoals de gazetten geen enkele subsidie. Wie ons steunt met een minimum van tien euro ontvangt wel een factuur en een geschenkje -afbeelding- Storten kan op rekening :
                                         IBAN BE39 0688 9786 0319 van MORSE-Press Vof te 3202 Rillaar.   


Morsum Magnificat beter belicht een nuttig hebbeding 

Artikel n° : 01-19-7301
Geplaatst : 11:13 16/02/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever.

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.