Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925930





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Drugs in Limburg zijn nog nooit weggeweest en zo zal het ook blijven.
29 januari 2019
Drugs, zelfs de bij politie van Genk is men er niet vies van.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.539.900.
Rillaar 29 januari 2019.

Limburg is de provincie waar de grootste fraudeurs te vinden zijn, dat is geen uitvinding van Morsum Magnificat, maar een vaststelling van de fraudecel van de federale gerechtelijke politie die het kan weten. Morsum Magnificat stuurde ooit een dossier naar de Staatssecretaris John Crombé over een op rust gesteld arbeidsrechter uit Tongeren. We hebben nog andere voorbeelden, te veel om op te noemen. In de zaak rond de moord op Nasuf Velioglu in Genk, waar ook drugs aan bod zijn gekomen, werden ook Genkse politieagenten in beeld gebracht, zelfs verdacht van het leveren van het moordwapen! 

Grote druglabs.

In mei 2010 was deze redactie als eerste bij een groot drugslabo dat in Tessenderlo werd ontdekt en door de FGP van Hasselt verder werd afgehandeld en opgerold. In een mum van tijd had Morsum Magnificat al een spilfiguur getraceerd. Als de FGP van Hasselt het als een professionele opzet bestempelde, dan was dat niet het geval met de elektrische installatie. 

Geen middelen.

Intriest als het Parket op de televisie komt klagen over hun onmacht om een groot maatschappelijk probleem qua veiligheid het hoofd te bieden. Dat diezelfde pers vervolgens bij de minister van Justitie Koen Geens gaat aankloppen die, zoals we dat van Geens, een CD&V superwolf in schapenvacht gewend zijn, met de glimlach alles weet af te werken. Het was weer het zoveelste bewijs van de samenwerking tussen de politiek, de Justitie en de klassieke pers: "Het volk" een rad voor de ogen draaien en de stinkende potjes gesloten houden.

De artikels over dat drugslabo in Tessenderlo:

8 mei 10 Drugslabo ontdekt
9 mei 10 Persconferentie FGP Hasselt
Artikel n° : 01-19-7292
Geplaatst : 20:22 29/01/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 januari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.