Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925939





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Itinera Institute lanceert nieuw boek, een redding van het land?
23 december 2018
"Een plan voor het land" met analyse en gedurfd en ambitieus plan. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.485.700.
Brussel, 23 december 2018.

Iedereen weet het; België is een welvarend land om in te leven: de inwoners genieten gemiddeld van een redelijke welstand en geluk, er zijn geen zorgwekkende veiligheidsproblemen en verkiezingen verlopen meestal zonder grote incidenten. Toch, zegt Itinera, moeten we ons wapenen tegen zelfgenoegzaamheid omdat, in vergelijking met de buurlanden, België slechts middelmatig scoort. Andere landen groeien sneller en staan positiever tegenover ondernemersinitiatief, verloor ons onderwijs ondertussen zijn toppositie en het overheidsapparaat kan efficiënter en performanter. België heeft een heel groot potentieel om het beter te doen.

Gedurfd en ambitieus.

Het nieuwe te lanceren boek van Itinera "Een plan voor het land" maakt de analyse en brengt puzzelstukken bijeen van de oplossing. Het beveelt aan om anders te kijken naar het beleid inzake arbeid, onderwijs, gezondheidszorg, ondernemen en structurele beleidshervormingen. Het boek schuift een gedurfd en ambitieus plan naar voren dat definitief vaarwel zegt aan stilstand. Daarenboven roept het op tot verantwoordelijkheidszin van alle burgers bij het uitbrengen van hun stem en van alle burgers die zich politiek engageren.

De auteurs.

De auteurs zijn, zoals u kunt vaststellen, niet de eerste de beste. Aan het boek werkten mee: Leo Neels, Marc De Vos, Ivan Van De Cloot, Johan Albrecht, Jean Hindriks, Simon Ghiotto, Paul Becue, Cind Du Bois.

 
Bron: Itinera
Bewerking: jvds

Artikel n° : 12-18-7262
Geplaatst : 13:02 23/12/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 24 december 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.