Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929048





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Clijsters trouwpartij
15 juli 2007
Klassieke Pers krijgt koekje van eigen deeg.  

Bezoekers website Morsum Magnificat :
Betekom /Peer  15 juli 2007.

Het feit, dat Clijsters de Pers een neus heeft gezet is meer dan terecht en de klassieke pers heeft nu eens ferm lik op stuk gekregen.

Arrogantie troef.
Wie de handel en wandel van de pers en hun sensatieverhalen van nabij kent, weet dat die journalisten onbeschoft, arrogant en dies meer zijn, als ze u nodig hebben dan lopen ze mekaar onderste boven om ??rst te zijn.  Vanaf het moment dat die gieren "voldoening" hebben gekregen, over de rug van een ander omhoog zijn gekropen,  laten ze u als een baksteen vallen, ergo ze kennen u zelfs niet meer!

Geld.
De gazetten en Clijsters hebben aan mekaar goed, zelfs zeer goed verdiend, de Limburgs snotneus en tennisboerin is amper uit de luiers en ze heeft al genoeg verdiend om nooit meer te moeten werken, dat heeft ze gedeeltelijk aan de pers te danken, de gazetten hebben van de schandalige poenshow ook hun deel gehad.
Nu Clijsters de gazetten niet meer nodig heeft,  laat zij op haar beurt de pers vallen, prima gedaan Clijsters ; de sensatiejournalisten koudweg dumpen !

Media aandacht aan banden leggen.
De media aandacht voor sport waarmee buitensporig grof geld wordt verdiend , moet drastisch aan banden worden gelegd, het is een kaakslag voor miljoenen mensen die omkomen van de honger, maar de "Pers" gaat omwille van de "Poen" ook letterlijk over lijken, dat is idem dito voor de "Politiek",  Pers, Politiek, Sport t? veel met poen vermengd. 

Erik Verbeeck.
Totaal onafhankelijk freelance onderzoeksjournalist
Hoofredacteur Morsum Magnificat

 

Laatste update ( 15 juli 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.