Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925967

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raad voor de Journalistiek haalt Morsum Magnificat met oude koeien door de mangel.
27 september 2018
In de tien jaar oude zaak die Wuyts voor de Rechters bracht, ging Morsum Magnificat vrijuit.   
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.378.400
Brussel / Bekkevoort 27 september 2018.

De "RvdJ " de Rammelbak voor de Journalistiek, zo noemen wij deze niet onafhankelijke club recapituleert op haar website alle zaken die zij ooit tegen Morsum Magnificat heeft behandeld, we schrijven "tegen" omdat Morsum Magnificat geen schijn van kans heeft tegen hun handelswijze. Om Morsum Magnificat te ondermijnen gaat de met belastinggeld betaalde RvdJ graag tien jaar terug met o.m. de zaak Wuyts & C die destijds tegelijkertijd drie klachten lanceerden en de uitgever van toen -MORSE-Press Vof- in kortgeding de Rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven sleurden. Wuyts & Bruynseels haalden in de beschikking van 14 mei 09 na dat kortgeding rond MM-157S geen gelijk, tekenden beroep aan en kregen in Brussel het deksel wr op de neus. De schuld wegens rechtsplegingsvergoeding in twee verloren zaken heeft het koppel nooit betaald. 

Pseudo rechtbank voor journalisten.

Vooral Wuyts slaagde er in om Filip Voets, ombudsman, emotioneel en sentimenteel met haar zwangerschap te bewerken -alsof het om een dodelijke ziekte gaat-, maar op juridische vlak heeft het duivels koppel NOOIT haar slag thuis gehaald. Noch Morsum Magnificat, noch de journalist en hoofdredacteur Erik Verbeeck, noch MORSE-Press Vof werden, ondanks pogingen van Wuyts om zelfs de onderzoeksrechter te benvloeden, ooit veroordeeld. Het koppel diende 2.400 euro rechtsplegingsvergoeding te betalen en dat hebben ze, ondanks de schuldbemiddeling, nooit gedaan. Op 21 april 2009 daagden Wuyts & Bruynseels, Erik Verbeeck en MORSE-Press Vof in kortgeding voor de rechter wegens het artikel MM_157S, op 14 mei 2009 wees de rechtbank met haar beschikking de eis tot verbod van publicaties door Morsum Magnificat, af. Vijf jaar heeft het koppel, om Morsum Magnificat te doen stoppen met haar onderzoek naar de strafbare feiten van het koppel, MM belaagd met allerlei acties, alleen bij de RvdJ kregen ze, niet toevallig, gehoor.  


Het papieren dossier bevat minstens tweeduizend bladzijden vol bewijsmateriaal tegen Wuyts & C die stempelde en pochte dat ze meer verdiende dan haar partner, een ambtenaar bij de RIZIV - die ze zelf bedroog -. Maar de Rammelbak voor de journalistiek en Filip Voets lieten zich door de zwangere Wuyts bespelen en waren blind voor het echte werk van Morsum Magnificat. 

Meer volgt met :

 - Oude zaak OCMW Begijnendijk met nieuwe recent onderzochte feiten.
 - Zaak X de politie- inspecteur uit Brussel wiens companen recent werden veroordeeld.
 - Zaak Steemans waar vermogens aan erfenis werden onttrokken.


Artikel n 09-18-7186
Geplaatst : 14:18 27/09/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 27 september 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.