Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925969





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Delhaize : Waarom zijn bepaalde broden anders in verschillende winkels?
21 september 2018
Het "herbakken" brood is fel verschillend naargelang de vestiging.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.372.300
Genk / Diest / Aarschot  21 september 2018.

Delhaize verkoopt een aantal broden die, als ze behandeld worden zoals de leverancier het opgeeft, best wel te eten zijn. In het verleden heeft Morsum Magnificat het "brood van weleer" dat Delhaize van La Lorraine aankoopt, na klacht nader bekeken. Toen we daarover informatie wensten in de Proxy Delhaize te Betekom waar de broden werden gekocht, liep dat niet gesmeerd. Bij Delhaize zelf -Roel De Kelver- kregen we ook niet de medewerking die we hadden gehoopt te krijgen. Toen we in januari 2017 La Lorraine rechtstreeks benaderden kwam er schot in de zaak en raakte het probleem van de grote gaten in het brood toch opgelost, maar geen "dankjewel" van Delhaize.

Het middelste brood van Delhaize Aarschot is minder van kwaliteit, de korst is ook veel minder bruin. Wie nog brood wil zoals vroeger zal dat "herbakken brood" zoals het in Delhaize te Genk en Diest verkocht wordt wel lusten.

Vinger naar Delhaize.

Het herbakken brood in het midden op de foto wordt bij Delhaize in Aarschot verkocht en is duidelijk verschillend van de twee andere. Het is ook minder goed gebakken en de smaak, zelfs de vorm verschilt eveneens. De verantwoordelijken te Aarschot verwijzen naar Delhaize. We hebben aan Roel De Kelver wederom om uitleg gevraagd en wederom loopt het stroef, Morsum Magnificat behoort niet tot de klassieke pers die ze bij Delhaize gewend zijn naar hun hand te zetten zoals we deze week weer op VTM - vaak pers in de pampers - hebben kunnen zien.

Meer asap in MM_279_05  we zijn de gazet niet 

Artikel n° 09-18-7181
Geplaatst : 19:31 21/09/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 23 september 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.