Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926988





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dossiers gevaarlijke openbare netten naar de procureur- generaal te Brussel-Update1
06 augustus 2018
Tiel- Winge en Begijnendijk  als voorbeeld van de onwil van burgemeesters en DNB.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.314.300
Tielt- Winge / Rillaar 6 augustus 2018.



--- Update 1.

Burgemeester Rudi Beeken trekt meteen zijn "paraplu" open en heeft naar aanleiding van ons bericht Infrax gewaarschuwd. Infrax had dit kunst en vliegwerk nooit mogen accepteren. Wat doet de Schepen van Openbare Werken van Tielt- Winge eigenlijk, erger, wat doet de oppositie daar?

--- einde update 1 17:24 6/08/2018


Opnieuw, en dit voor relatief nieuw werk, stelt Morsum Magnificat vast -nu in Tielt-Winge- dat de burgemeesters, niet of onvoldoende hun verantwoordelijkheid opnemen om de openbare elektrische netten door hun distributienetbeheerder in de wettelijke toestand te doen brengen en te onderhouden zoals dat in het KB -Verbeeck- van 24 maart 2003 is opgenomen.

Nieuw werk.

Aan de Rillaarseweg 88 in Tielt-Winge zien we relatief nieuw knoeiwerk dat niet voldoet aan de regels van het AREI. Aanvankelijk dachten we dat het om een tijdelijke situatie ging maar dat blijkt niet zo te zijn, het is dus toch definitief kunst- en vliegwerk van DNB Infrax, nu Fluvius.

Federaal Parket.

We hebben de burgemeester van Tielt-Winge geïnformeerd over het feit dat wij thans een dossier gaan indienen bij de federale Procureur. Wij beschikken over voldoende bewijsmateriaal met drie dodelijke ongevallen, waaronder een onthoofding -opsomming niet limitatief-. Voor de onthoofding door een laagspanningftakking heeft het parket van Turnhout de schuldigen de hand boven het hoofd gehouden en de burgemeester van Laakdal heeft de weduwe op één of andere manier koest gehouden, het huis waar het ongeval met de aansluiting plaatsvond is ondertussen ook verkocht.

Foute aftakkingen naar drie woningen.

Het kunst- en vliegwerk van Infrax -wellicht gerealiseerd door haar aannemer - moet Infrax controleren, maar dat gebeurt niet, hier aan de Rillaarseweg 88 is geen alleenstaand geval. Ook de kabel- tv infrastructuur laat te wensen over en hangt te dicht bij het laagspanningsnet.

Meer volgt, we zijn de gazet niet. 

Artikel n° : 08/18-7143
Geplaatst : 8:17 6/08/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 06 augustus 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.