Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929039





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat telt meer dan 270.000 bezoekers
11 juli 2007

Eerlijke berichtgeving door velen tot ver buiten Belgi? gewaardeerd.


Betekom 11 juli 2007.

Het aantal bezoekers op deze website heeft de 270.000 overschreden, we hebben dagelijks steeds meer bezoekers, ook van buiten Europa, dat wil zeggen dat onze berichtgeving wordt gevold. Toch  hebben velen schrik om te reageren , behalve enkele dreig e-mails uit de omgeving van de redactie, komen er verder geen echte reacties en dat betreuren wij, anderzijds wil dit stilzwijgen zeggen dat we goed bezig zijn. 
We weten dat velen het met ons eens zijn, maar ook schrik, grote schrik om ons te informeren, er leeft blikbaar een angstpsychose, toch garanderen wij bronbescherming.
Het is eerder deze redactie die als bliksemafleider fungeert voor wat jullie aanbrengen, de mini Cannabisplantage te Begijnendijk is daar een voorbeeld van.

We blijven totaal onafhankelijk.
Tot spijt wie het benijdt blijft deze redactie totaal onafhankelijk en wij kunnen u verzekeren, dat men ons dat bij de politieke partijen niet in dank afneemt, zelfs bij het Vlaams Belang niet, politiek en pers blijven immers ??n pot nat.
Partijen als CD&V nodigen ons zelfs nooit uit voor haar persactiviteiten, ook Morsum Magnificat kent een "Cordon" d?t is de Belgische democratie !

Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat.

Laatste update ( 13 juli 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.