Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925987





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie moet haar job doen en zich niet voor de politieke kar laten spannen .
30 juli 2018
Vlaams Brabantse fietswedstrijd met zeven motards en een interventieploeg van de WPR.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.306.400
Brussel  / Rillaar 30 juli 2018.

De klassieke pers dient weer de oproep van de politiek dat er te weinig politie zou zijn, maar dat klopt volgens Morsum Magnificat niet. De politiehervorming is er een zoals de politiek het gewild heeft zeggen échte flikken die met hun bazen in de clinch liggen. Voor de gevaarlijke situaties wordt al beroep gedaan op het leger. Waar zijn de smurfen die daardoor zijn vrij gekomen? In de stations is er Securail en er is privébewaking bij festiviteiten. Waar worden de flikken die daardoor zijn vrijgekomen ingezet?

Wielerwedstrijd.

Op zondag 29 juli 2018 werd in Rillaar, als onderdeel van de Ronde van Vlaams Brabant, gekoerst. Op het Kruispunt van de Tieltseweg en de Haldertstraat waren voor de doortocht een vijftigtal kijklustigen opgedaagd die zodra de "coureurs" voorbij waren, allemaal weg stoven, café Sint Anneke had er dus niets aan. Wij hebben niet eens de moeite gedaan om buiten te komen, laat staan foto's te nemen. 

Hoop politie.

Bij de doortocht in Rillaar merkten we een interventievoertuig en maar liefst zeven motards van de WPR op, ook nog twee ziekenwagens. Voor deze wielerwedstrijd werden dus op zondag, om de koers te volgen en te "beveiligen", minstens negen manschappen ingezet, 7 motoren en een dienstwagen!! Onderweg waren nog tientallen smurfen op kruispunten te zien. Is dat de taak van de politie? Volgens Morsum Magnificat : nee. Kunnen ze niet beter andere zaken in het kader van de criminaliteit en verkeersonveiligheid uitvoeren : ja.

Politiek.

Hier is het niets anders dan de één of andere politicus die politieke munt wil slaan uit dit soort politiek dienstbetoon onder het mom van de sport op kosten van de belastingbetaler, de gedeputeerden van de Provincie Vlaams Brabant, met Monique Swinnen op kop, kennen daar wel iets van. 

Artikel n° : 07/18-7136
Geplaatst : 19:15 30/07/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.