Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926059

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo: OCMW en politie-inspecteur weer in de kijker.
14 januari 2018
OCMW in beroep tegen vonnis en flik bedreigde vermeende bron Morsum Magnificat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.120.400
Tremelo / Rillaar 14 januari 2018.

Morsum Magnificat heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat het OCMW van Tremelo dat op 20 november 2017 bij de arbeidsrechtbank te Leuven in het kader van een dringend ontslag ongelijk kreeg, in beroep gaat tegen het vonnis. Dat is dus nipt binnen de beroepstermijn van drie maanden. De normale gang van zaken is dat de Rechter in beroep, de arbeidsrechtbank volgt, maar een Rechter, in casu kan ook anders beslissen. De zaak zal nu in Hoger Beroep behandeld worden door het Arbeidshof te Brussel.

Schending beroepsgeheim.

In de zaak van het gesjoemel met de uit Duitsland ingevoerde Audi TT en het feit dat een politieambtenaar óók zaakvoerder is, in casu van een frituur in Baal, die politieambtenaar bovendien aan zijn goede vriend Marc L. informatie uit het DIV doorspeelde, de flik aldus zijn beroepsgeheim heeft geschonden en daarbij de hoofdredacteur van Morsum Magnificat als "gevaarlijk" diende aan te duiden, is een vervolg nakende. Gevaarlijk in die zin, daardoor allusie te maken op het feit dat Morsum Magnificat met zo'n informatie iets zou kunnen doen. 


De Secretaris reageerde niet, ze moeten dan niet bij de RvdJ gaan janken dat ze niet mochten reageren. 

Bedreigingen.

Moet nu blijken dat de smurf de bui ziet hangen en de vermeende bron van Morsum Magnificat bedreigd heeft, dat gebeurde op de koop toe in een café aan de Kwetterstraat in Begijnendijk. De bedreigde N.V. heeft daarvan getuigen, maar heeft schrik van de flik. 

Onverenigbaarheid.

Het feit dat de politieman ook nog eens zaakvoerder is van een frituur in Baal strookt niet met de artikels 134-135 van de politiewetten ter zake. Vragen daaromtrent aan het politiecollege van de PZ BRT hadden geen resultaat, we zullen dus een trapje hoger moeten gaan en dat zal buiten een nieuwe melding bij het Comité P -Comité politiek?- dan ook gebeuren. 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet! 

Artikel n° : 01/18-7023
Geplaatst : 15:15 14/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 januari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.