Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926066

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat laat zich niet meeslepen in het commerciële circus dat aanzet tot consumptie .
31 december 2017
Geef het volk deze dagen nog meer brood en spelen dat is goed voor de staatskas.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 4.104.300
Rillaar 31 december 2017.

Het systeem is vandaag en vooral vanavond totaal van slag en de pedalen kwijt, alle zonden van het voorbije jaar worden vergeven en het is feesten, vreten en zuipen. De klassieke pers dweilt van café naar restaurants en traiteurs want ook de klassieke pers is tuk op gratis vreten en zuipen. Eén van de culinaire flaters is het aanschaffen van gekookte kreeften, wie dat koopt kent er duidelijk niets van, een kreeft gaat van de Homarium -lees kreeftenbak- naar de kookpot -of andere methode- en dan meteen op het bord en niet in de ijskast, daar wordt een kreeft niet beter van, in tegendeel.  Morsum Magnificat zal de politieke persprijs voor het aanzetten van vertier ten bate van de staatskas nooit in de wacht slepen, we doen gewoon niet mee met dat door politiek op poten gezette  kromme en corrupte door de klassieke pers en de kontlikjournalisten meegespeelde "systeem".

Geen reden om te feesten.

Morsum Magnificat heeft zoals velen in dit land -die het niet durven bekennen- een ellendig jaar achter de rug wat vandaag 31 december 2017 nog lang niet verteerd is, dus nog op de maag ligt. Maar het zal de leedvermakers die op onze website gratis hun ogen komen spoelen, dun door de pijpen der illusie stromen dat de acties die tegen Morsum Magnificat zijn en nog worden ondernomen énig effect hebben op onze ijver om het corrupte systeem te blijven bestrijden. De kans bestaat wel dat de hoofdredacteur er op zijn 75e toch een punt achter zet en eindelijk de twee boeken gaat afwerken die nog steeds op stapel staan.


Redactie Morsum Magnificat met vier schermen maar ook met veel problemen sinds de in gebruik nemen van de nieuwe computer geleverd door Evertek en dat komt niet alleen door Windows 10. De werking verloopt niet zoals beoogd, we komen daar in 2018 op terug. 

Wijzing in 2018

Met het nieuwe jaar zal er bij Morsum Magnificat wel een wijziging in de werking treden. Op 1 januari 2017 schafte Morsum Magnificat de abonnementen prompt af, we zijn dus financieel totaal afhankelijk van de goodwill van personen die ons willen steunen. Aangezien Morsum Magnificat ook geen publiciteit voert, zijn wij honderd procent onafhankelijk, dat kan zelfs een Apache niet zeggen.   

Vergeet de schuldbarometer van de Staat niet de bekijken en wordt wakker.

Artikel n° : 12/17-7005
Geplaatst : 8:21 31/12/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 december 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.