Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926077





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Willebroek : Erfeniszaak al aanleiding tot valse aangifte bij politie Willebroek.
13 december 2017
Familielid plaatst onterecht klacht wegens belaging die er niet is.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.078.500
Willebroek / Rillaar 13 december 2017.

Het bezoek dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat in het kader van de conformiteit van elektrische installaties aan de te koop aangeboden woning op 2 december 2017 te Willebroek bracht, heeft aanleiding gegeven dat Frank S, bij de politie van Willebroek een klacht plaatste wegens belaging - tenlastenleggingscode 53D -. Frank S, zou verklaard hebben, dat er door diens broer een privé dedectieve op hem werd afgestuurd, wat een flagrante leugen, valse verklaring - tenlastenleggingscode 21B - en laster -52B- is.

Bedreiging en intimidatie.

Het moet blijken dat in deze erfeniskwestie sommige familieleden er belang bij hebben, dat sommige zaken beter niet aan het licht komen, intimidatie heeft bij deze redactie geen enkel effect, in tegendeel. Er waren tijdens de verkoopdag op 4 december bedreigingen waartegen op een passende wijze zal gereageerd worden en als er al onderzoek wordt gevoerd, zal dat wegens bedreigingen zeker niet worden stop gezet. 

Politie.

Bij het afnemen van een verhoor, moet de opsteller noteren wat de ondervraagde zegt. De politie heeft de gewoonte om eigen bewoordingen in de verklaring op te nemen die door de ondervraagde niet werden gezegd, dat blijkt ook hier weer het geval te zijn. Op die manier beďnvloeden opstellers de verklaring ten voordele of ten nadele van partijen. Wie een verklaring aflegt moet aan de opsteller duidelijk maken dat er exact genoteerd wordt wat de ondervraagde zegt en geen andere bewoordingen die de opsteller er zelf van maakt. Als dat niet zo gebeurt kan dat best aan het Comité P worden gemeld of in een brief aan het Parket sturen refererend naar het PV nummer. 

Artikel n° : 12/17-6991
Geplaatst : 20:12 13/12/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 13 december 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.