Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926082





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Antwerpse vaudeville, een nieuw voorbeeld waar politici hun prioriteit liggen.
02 december 2017
Politici vechten onderling om de macht en de poen, het kiesvee interesseert ze niet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.068.000
Antwerpen / Rillaar 02 december 2017.

De politiek -de pers- en de zakenwereld zijn altijd al partners geweest, het etentje in Het Fornuis in Antwerpen toont de hautaine geaardheid aan van De Wever en C°. Mocht het kiesvee nog twijfelen of Wouter Van Besien -Groen- opkomt voor "Het Volk" of uit eigen electoraal gewin zal nu, door de recente "de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet" vaudeville in Antwerpen, wel duidelijk zijn. Dat de sp.a -alweer- afgaat als een gieter, is niet nieuw. Politici hebben geen interesse in onderwerpen waar het volk beter van wordt, zij zijn alleen geïnteresseerd in hun eigen belang, om de macht en de poen is het te doen. 

Vlaams Belang als al de rest.

Tien jaar geleden stelde Morsum Magnificat aan de kopstukken van het Vlaams Belang reeds prangende vragen maar het duurde toch nog enkele jaren vooraleer Morsum Magnificat ook door het Vlaams Belang werd gedumpt. De druppel was het artikel over "Het klein verstand van Filip Dewinter " in MM 160 van december 2008. Enkele dagen geleden hebben we Filip Dewinter in Ter zake in de zaak Van Der Paal zien ombuigen van een "Haantje de voorste" naar een lammetje.

Apache.

We geven ruiterlijk toe dat Apache veel meer financiële middelen en bronnen heeft dan Morsum Magnificat die roeit met de riemen die ze heeft. Apache brengt de relaties tussen de rechtse Antwerpse politiek en bouwpromotor Van Der Paal in een nieuw artikel weer beter in kaart, u vindt hier de link naar het artikel dat u als lid van Apache -zoals Morsum Magnificat- volledig kan lezen.

Artikel n° : 12/17-6988
Geplaatst : 19:16 2/12/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.