Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926096





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politiek en Pers zijn al één pot nat, nu begint het ook met de politie.
22 oktober 2017
Overstap van de Mechelse flik naar de politiek is weer een teken aan de wand.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.034.100
Mechelen / Rillaar 22 oktober 2017.

We gaan het rijtje journalisten dat naar de politiek is overgelopen hier niet opsommen, Siegfried Bracke is er één van en we weten ondertussen hoeveel hij zich financieel heeft verbeterd. Bij de politie gaat het nu dezelfde kant op. Velen van de flikken zijn gewoon politici in uniform, dat is meestal het geval met de korpschefs, maar een overstap naar een interessant politiek zitje in de politiek gebeurt minder, met Jinnih Beels hebben we een voorbeeld dat politie en politiek óók -veel te- dicht bij mekaar staan.  

Bewijs.

De kersverse politica wordt aangeklampt over de toenemende problemen in Borgerokko, een deel van de Koekestad waar ze volgens een artikel in een grote gazet, drie jaar lang dagelijks voorbij kwam, waar het sindsdien escaleerde. Met andere woorden, flikken staan onder politiek bewind en handelen volgens de opdracht van hun politieke broodheren. Zodoende moeten de flikken om de burgemeester te behoeden voor politieke nederlaag maar al te vaak de ogen sluiten voor criminele feiten, Borgerhout is daarvan een voorbeeld. 

Borgerhout.

Begin de jaren zeventig woonde ik in Borgerhout op de hoek van de Turnhoutsebaan en de Blijde Inkomststraat, daar was toen de tapijtenwinkel Van Bouwel, ik was toen ook klant bij pralinenwinkel Buytaert -schoonouders van nieuwslezer Danny Verstraeten van VTM-. Destijds was Borgerhout een chique buurt terwijl ze nu compleet verloederd is. Wat we nu in Borgerhout zien is onbegrijpelijk, vreemdelingen die de omgeving hebben ingepalmd en er de wet willen stellen. Het zou mij niet verwonderen dat Borgerhout zich ooit van Antwerpen zal afscheiden, dan zal de flik uit Mechelen misschien haar doel hebben bereikt. "Geld en macht" want daar gaat het in de politiek over!


Chocolaterie Buytaert was wijd en zijd bekend, hier de schoonmoeder van Danny Verstraeten

Artikel n° : 10/17-6961
Geplaatst : 15:50 22/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.