Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926683





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgisch incompetent systeem overal aan de macht.
19 oktober 2017
De NMBS, de Staatsveiligheid en overal tiert incompetentie welig. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.031.000
Brussel  / Rillaar 19 oktober 2017.

In haar grote specialiteit "Conformiteit elektrische installaties " haalde Morsum Magnificat "Het Systeem" meer bepaald de FOD Economie, tot hun groot ongenoegen -toen en vandaag- al in 2002 onderuit. Aanvankelijk wilde de klassieke pers wel mee. Het Nieuwsblad Roeselare publiceerde op 3 mei 2002 een artikel, op 11 juni 2002 blokletterde HN in Tienen "Uitgever Verbeeck irriteert Electrabel ". Maar toen de klassieke pers door had dat hun broodheren er niet beter van werden, werd Morsum Magnificat doodgezwegen en dat is vandaag nog altijd zo. De grote kloof tussen de klassieke pers en Morsum Magnificat ligt aan het feit dat de klassieke pers ondeskundig en niet onafhankelijk is en permanent aan de lippen van de politiek hangt. De -p-overheid betaalt jaarlijks alleen al tweehonderd miljoen euro om de gazetten bij de abonnees te krijgen! 

Geheime zender.

Als jonge marconist /coder bij de Zeemacht kreeg ik het begin de jaren zestig al aan de stok met de militaire staatsveiligheid -SDRA-, als NATO technicus en telegrafist / coder hield de SDRA ons -communicatiepersoneel- scherp in de gaten. Zo voerden ze een huiszoeking uit in mijn ouderlijk huis omdat ze dachten dat ik thuis een geheime zender had. Bij die huiszoeking kon de SDRA alleen maar vaststellen dat ik interesse had in de radioamateur hobby en toen reeds radio's in mekaar knutselde en er op mijn kamer alleen maar wat radio-onderdelen te vinden waren en daarmee was de kous af. Toen ik later in verband met de Russische zend- ontvangers die in de bossen rond Brussel gevonden werden, de SDRA te Evere bezocht -Cpt Bertin-, kon ik zó door een deels geopende poort binnenwandelen, ze vroegen zich af, hoe ik binnen kon komen! De veiligheid was toen al bedenkelijk en dat blijkt nu nog zo te zijn.

NMBS.

Morsum Magnificat heeft bij herhaling de incompetentie en de onveilige werven van INFRABEL / NMBS aangekaart, nu de nieuwe baas, een heuse madam, de NMBS zelf te kijk zet, is de kritiek van Morsum Magnificat 
bevestigd. Dutordoir maakt zonder verpinken aan de klassieke pers wijs dat de schuld van de NMBS van maar eventjes 2,6 miljard euro dra gestabiliseerd en later verminderd zal worden-sic-! Madam Dutordoir weet hoe Electrabel waar ze vroeger haar zakken vulde, centen kan binnenrijven en naar Frankrijk versluizen. Electrabel was meerderheidsparticipant in de gemengde intercommunales, heeft de gemeentekassen gevuld, het elektrische net als een puinhoop achtergelaten en is met de winst naar EDF en Suez getrokken. Het "Volk" zal daarvoor via de energiefactuur de rekening nog krijgen, maar ook de gevolgen van de decentrale energieproductie wordt door de klassieke pers, dragers van "Het Systeem" en slippendragers van de politiek, verzwegen. Als de NMBS zelf een slechte statistiek qua veiligheid heeft, dan is het niet te verwonderen dat ze ook niet voldoende toezien op hun aannemers en dat heeft Morsum Magnificat al meerdere keren aangetoond. 

Artikel n° : 10/17-6958
Geplaatst : 13:28 19/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 19 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.