Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926100





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
INFRABEL en NMBS : Infrastructuur faalt dagelijks met kleine of grote ongemakken.
14 oktober 2017
Woordvoerder moet de akkefietjes van diens broodheer goed praten. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.027.200
Brussel / Leuven / Begijnendijk / Rillaar 14 oktober 2017.

Neem de trein en ga op "te duur" avontuur, de kans dat u een probleemloos parcours aflegt is quasi nul, maar mogelijk zijn wij bij Morsum Magnificat gewoon de pechvogel. Gisteren 13 oktober in het splinternieuwe station van Shumann alweer een tientallen meterslange roltap richting Résidènce Palace defect, het is een trap van wel twintig meter lang met een zeer steil niveauverschil. Later in Leuven van hetzelfde laken een pak, roltrap defect. Thomas Baeken, woordvoerder bij Infrabel, wijst naar de NMBS, maar we aanvaarden dat niet, NMBS is een klant van Infrabel en men moet maar eens ophouden de hete aardappel door te schuiven en de ketel moet ophouden de pot te verwijten dat hij zwart ziet.

Infrastructuur faalt.

Vandaag was er weer een defect aan de spoorwegovergang aan de Mechelbaan in Begijnendijk, de infrastructuur faalde weer, de spoorwegovergang was een uur dicht, de flikken van de BRT mochten weer ter plaatse komen. Er zijn daar aan een "1kV" kabel die zorgt voor de seininrichting, al meerdere keren problemen geweest. Waarom INFRABEL dat een "1kV" kabel noemt zijn we nog niet te weten gekomen, alle kabels die voor laagspanning gebruikt worden zijn de facto goed voor 1kV. Wij hebben bij de herstelling van een eerder defect gezien dat het om een soort XVB kabel van 4G10 gaat die blijkbaar ter hoogte van die overgang al meer dan één keer problemen veroorzaakte waardoor de overgangen tussen Aarschot en Heist-op-den-Berg gesloten blijven. 

Reizigers de dupe.

De spoorwegen met hun embleem "B" -afkorting van Bende? red- falen permanent, de -vuile- politiek heeft over een veel te lange periode de spoorwegen, de post, de RTT vol rode rakkers gestopt en de gevolgen daarvan zullen nooit volledig worden opgelost. Technici die van wanten weten, liggen permanent in de clinch met het systeem dat binnen de spoorwegen voor ellende zorgt.  
 
Artikel n° : 10/17-6955
Geplaatst : 21:18 14/10/201710:13 14/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 14 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.