Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926102

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschotse sleepdienst is agressief en bedreigt Morsum Magnificat-P1
12 oktober 2017
Opmerking over brandweer autoplaat veroorzaakt disproportionele reactie.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.024.600
Aarschot / Rillaar 12 oktober 2017.

Eerder toevallig in de terugweg van Tongeren, wordt de Donkstraat versperd door een takelwagen van de Aarschotse Sleepdienst bestuurd door de zaakvoerder Carlo VW. Enkele ogenblikken later komt een imposante Hummer Jeep aangereden met een reeks oranje en witte knipperlichten en een autoplaat met een embleem van de brandweer tegen de voorruit. De Hummer wordt bestuurd door een dame die de echtgenote van Carlo blijkt te zijn, haar passagier is, zoals later blijkt, de dochter die haar agressieve vader in bedwang dient te houden. Er ligt wel een auto langs de rijbaan gekanteld, maar verder is er geen tegenpartij of politie te zien, ook is er geen perimeter ingesteld en het is de openbare weg. 

Geen bevoegdheid.

Gezien de afwezigheid van brandweer of politie heeft de Aarschotse Sleepdienst geen enkele bevoegdheid om een perimeter in te stellen en bijgevolg ook geen bevoegdheden om personen en/of journalisten te weren, maar Carlo VW. denkt daar anders over en denkt dat wel te mogen. 

Autoplaat brandweer. 

Op de voorruit van de Hummer prijkt een "Autoplaat van de brandweer" en wegens de manier waarop de echtgenote van Carlo zich met de auto -die niet als rijdende werf is uitgerust- opstelt, rijst het vermoeden dat de autoplaat van de brandweer in casu wordt misbruikt. Daarover een vraag gesteld was voor Carlo voldoende om Morsum Magnificat agressief aan te pakken, verbaal en fysiek geweld te gebruiken en doodsbedreigingen te uiten.   
 
 
Artikel n : 10/17-6952
Geplaatst : 12:19 12/10/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 12 oktober 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.