Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926111

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parketten : Aangestelde Experts die zich in het voordeel van hun broodheer vergissen-Update1
03 september 2017
Expert Julien D.B. is na vierentwintig jaar nog steeds gefrustreerd over zijn fout rapport.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.979.400
Tremelo / Rillaar 03 september 2017.  

--- Update 1
De Expert van Iverlek / Eandis die zich vergist.

Dit is een passage uit het eindvonnis van 3 november 2016 waar de Expert Johan Peeters het deksel tegen de neus krijgt, wat de Expert poogde aan te tonen was onzin en dat heeft Morsum Magnificat hem lang vr de uitspraak ook gezegd.

De das om.

Deze tekening heeft Expert Johan Peeters de das om gedaan, wie zou die tekening gemaakt hebben? Als u het graag wil weten stuur dan een e-mail naar deze redactie 

--- einde update 1 19:41 4/09/2017

Morsum Magnificat haalt "Het Systeem" weer onderuit!


We ontmoeten Expert Julien DB in een elektronicawinkel in Aarschot en worden over een oude zaak totaal onterecht belasterd. Morsum Magnificat haalde sinds 1993 in grote schadegevallen, waaronder twee elektrocuties, maar liefst twee experts onderuit die door het Parket waren aangesteld. In de rechtszaak tegen Iverlek en Eandis was het expert Johan Peeters die voor Iverlek optrad en door Morsum Magnificat in zijn hemd werd gezet. Maar de grootste blunder in het voordeel van diens broodheer werd door expert Julien Debontridder begaan. Julien, die nu in Tremelo woont, kan zijn nederlaag na 24 jaar, nog steeds niet verkroppen en deed in een publieke plaats, in bijzijn van derden zeer onverstandige uitspraken waarvoor Morsum Magnificat hier een recht van antwoord publiceert en mogelijk zelfs een klacht zal plaatsen.

Onkunde of valsheid in geschrifte.

Morsum Magnificat heeft tijdens de rechtszaak aan de Rechter het bewijs geleverd dat de expert zich primo; schuldig maakte aan belangenvermenging en secundo; valsheid in geschrifte pleegde. De oorzaak van de schade in 70 woningen die Debontridder in zijn verslag opgaf, klopte volgens Morsum Magnificat niet en een bevoegd ingenieur van het bevoegde Ministerie van Economische zaken bevestigde dat. Julien Debontridder werd betaald door Iverlek waarvan Electrabel op dat moment voor 57% eigenaar was.  Op zijn Facebook pagina geeft Debontridder trouwens zelf aan dat hij in die periode voor Electrabel werkte. Hoe kan een Expert die opdrachten uitvoert voor Electrabel, door het Parket van Mechelen aangesteld worden in een grote schade waar Electrabel zelf partij is -57% eigenaar van Iverlek -. Julien Debontridder had die opdracht nooit mogen aanvaarden. Het is dan op de koop toe tekenend dat hij een verkeerde conclusie trekt in het voordeel van Iverlek / Electrabel! 

Laster en eerroof.

De uitspraken van Julien Debontridder over de hoofdredacteur van Morsum Magnificat in een publieke gelegenheid -Trim Electronics- hoeven wij niet te pikken. Niet Morsum Magnificat maar de Expert heeft zich schuldig gemaakt aan strafbare feiten en daarvan heeft Morsum Magnificat zelfs bij de Rechter de bewijzen geleverd, maar justitie is blind en de politie was destijds hoogst verwonderd dat justitie het bewijsmateriaal van Morsum Magnificat niet heeft onderzocht.

NICC.

Justitie moet dringend de rapporten van Renard Betrand van het NICC over de parketexperts lezen, deze onderzoeker voerde in opdracht van de minister van justitie, onderzoeken uit over de waarde van  parketexperts. Experts zijn vaak voor de gegeven opdracht niet competent en erger, ze hanteren maar al te graag de pen van hun broodheren en dat heeft Morsum Magnificat, tot spijt wie het benijdt, al meer dan een keer bloot gelegd. Julien Debontridder, Johan Peeters en Richard Derycke waren daar een voorbeeld van. Wie de waarheid verkondigt wordt als "Gek" bestempeld, dat is al een oud bekend gegeven. 

Artikel n : 09/17-6926
Geplaatst : 8:29 1/09/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 25 oktober 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.