Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926114

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Juwelier wordt steeds agressiever en hindert ook Morsum Magnificat.
30 juli 2017
Er zijn in Genk al voor minder erge feiten personen naar Munsterbilzen gebracht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.943.000 
Genk 30 juli 2017.

Twee maanden belaging, doodsbedreigingen en het aanbrengen van een kruis op de deur van de studio, is de tol dat we betalen omdat de verhuurder geen deel mag uitmaken van het gezin. Maar ook de redactie van Morsum Magnificat wordt gegijzeld en dermate gehinderd dat onze activiteiten ernstig bemoeilijkt worden. Op 29 juli willen we voor een opdracht vertrekken, maar zakenman en juwelier Francesco belet ons dat door om tien uur in de ochtend in kamerjas, pal voor onze auto te komen staan. Hij begint, zoals altijd, weer te schelden en roept dan of wij hem misschien omver gaan rijden! De juwelier bracht ook het kruis aan op de voordeur. We kennen in Genk gevallen waar de politie dokter De Marneffe vorderde om iemand gedwongen naar Munsterbilzen te brengen. Hier zijn de belagingen en de doodsbedreigingen al volle twee maanden aan de gang, de PZ CARMA deed al vijftien vaststellingen van belagen en pesten, waaronder het onderbreken van de elektriciteit.

Genk schrijft "Ambetantshalve" in.

In deze zaak heeft de stad Genk meer dan boter op het hoofd. Plotseling, nadat de hoofdredacteur en deze redactie naar Genk zijn gelokt, na herhaaldelijk aandringen en mede vele beloften van de duidelijk onbetrouwbare juwelier -tientallen bewijzen in ons bezit- met zijn vele valse beloften, wordt Genk na vijf jaar stedenbouwkundig in slaap te zijn geweest, plotsklaps wakker. Uit pure rancune heeft Genk de bewoners "wij noemen het ambetantshalve" in de bevolkingsregisters ingeschreven en dat op een wijze waardoor de nieuwe bewoners financiėle schade oplopen. Er is wel beroep aangetekend bij IBZ maar daar komen we opnieuw in "het systeem" terecht.

Naar Genk lokken onder hopen valse voorwendsels.

In een periode dat onder meer de redactie koortsachtig op zoek was naar een andere woning komt de juwelier, geslepen als hij is en met allure van de Paus van Rome, op de proppen met allerlei voorstellen, hij heeft gewoon een prooi gezocht van wie hij weer zou kunnen profiteren. Mensen die op zoek zijn naar een woning bevinden zich in een zwakkere positie en daarvan heeft de juwelier misbruik gemaakt. Zo werd voorgesteld om in de winkel -van Sinkel- aan de Molenstraat de redactie van Morsum Magnificat onder te brengen en er ook, tot groot ongenoegen van dochter Rafaėlla- te wonen! -zie SMS bericht als inzet-. Maar de winkel was totaal niet geschikt om er te wonen, geen douche, geen kookgelegenheid, etc.


Verhinderen van journalistiek werk door iemand die zegt dat hij democraat is !

28 april 2017 :
Eerst redactie Morsum Magnificat in de Molenstraat ....
..... of er wonen, vervolgens huis aan de Winterslagstraat in twee, of zelfs in drie splitsen !! dixit juwelier Francesco !

Duivel van Torre del Greco.

Juwelier Francesco is, omdat hij de huurders en de redactie niet als "bezit" kan beschouwen, sinds 30 mei 2017 de pedalen kwijt. Ook de vorige bewoner van de studio ML onderging hetzelfde lot "ik hou het niet meer uit, ik ben blij dat ik hier weg kan" liet de vrouw aan deze redactie weten, zij werd vooral door de zoon van de juwelier in haar privacy geschonden. Morsum Magnificat heeft daar toen -29 mei 2017- op gereageerd dat zij Francesco meteen duidelijk zou maken dat hij geen deel kon uitmaken van het gezin en vanaf toen werd Francesco de duivel van Torre del Greco.

Recht van Antwoord.

Aangezien van wat wij hier brengen, al het bewijsmateriaal voorhanden is, zijn wij niet verplicht om aan Francesco een reactie te vragen, hij kan steeds, overeenkomstig de Recht van Antwoordwet, een reactie geven die wij, als ze voldoet aan de vorm van de antwoordwet van 23 juni 1961, dan ook zullen publiceren.

Meer volgt in een uitgebreid artikel met veel meer bewijsmateriaal.

Artikel n° : 07/17-6910
Geplaatst : 14:55 30/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur en betrokken partij
Laatste update ( 31 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.