Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926124





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat hoopt, zoals Apache, op steun van haar rechtgeaarde lezers.
02 juli 2017
De problemen in Genk jagen Morsum Magnificat op abnormale kosten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.916.500
Genk  02 juli 2017. 

Terecht kreeg de nieuwssite Apache na een crowdfunding, een hoop financiële steun van sympathisanten, Morsum Magnificat heeft geen inkomen uit publiciteit, en is evenmin verbonden aan politieke partijen. Nu de abonneewerving is afgeschaft, heeft Morsum Magnificat geen enkele bron van inkomen meer, toch houden wij onze kop boven water.

Problemen in Genk.

Omdat de huurders van de studio niet met de verhuurder wensen samen te wonen om als een soort sociale dienst of gezelschapstherapeut te fungeren, heeft de intrieste figuur zich al sinds 1 juni 2017 ontpopt als een duivel, ondertussen staat de teller op dertig dagen terreur en daardoor heeft de redactie extra moeten investeren, de rolrechten bij de Vrederechter en ook een op stapel staande zaak tegen de juwelier bij de Rechtbank van Koophandel ondermijnen onze financiële draagkracht. 

Financiële steun.

Al één sympathisant uit Diksmuide heeft uit zichzelf reeds een kleine financiële bijdrage gestort, we hopen dat velen dat voorbeeld volgen en een donatie overmaken. Wie ons financieel steunt ontvangt daarvoor een factuur met het bedrag van de donatie.

Storten kan u op rekening BE39 0688 9786 0319  van MORSE-Press Vof te 3120 Tremelo. Na betaling, waarvoor dank, wordt het factuur u toegestuurd. 

Dun door de pijpen ...

Als onze belagers denken dat wij voor hun terreur zullen bezwijken, zal het water hen dun door de pijpen der illusie stromen. Morsum Magnificat zal haar onderzoekwerk verder zetten en de fraude en het gedoogbeleid van de stad Genk en haar politie bloot leggen. Stad Genk en de wijkagent-en- hebben de ogen gesloten voor strafbare feiten.

Artikel n° : 06/17-6889
Geplaatst : 12:13 2/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.