Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926126





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Federaal politieagente wilde als niet betrokken, functie van advocaat waarnemen-update2
27 juni 2017
Vrederechter te Genk floot Anka terug maar ze bleef vanuit de rechtszaal commentaar leveren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.910.500
Genk 27 juni 2017. 

Update 2
Vrijheden nog meer ingeperkt.

Heden morgen omstreeks 08:30u heeft de verhuurder de zitbank die zich onder de slaapruimte van de verhuurde studio bevindt, plotseling weggehaald, ook die vrijheid is de huurder dus afgenomen. Dit heeft uiteraard alles te maken met het verzamelen van bewijsmateriaal voor de belaging en de schending van de privacy door de zoon en zijn vriendin. 


Ook dat recht van de huurder werd afgenomen.

Camera wel degelijk aangegeven.

De valse beschuldigingen van de federale politieagente dat bij de CBPL niets over een camera van Erik Verbeeck bekend is, is de zoveelste belasterende flater van de federale politieagente die wij "Anka" noemen. De AIG krijgt er bijgevolg weer een dossier bij. Wie wil nagaan of er op een bepaald adres een camera is geplaatst en aangegeven, kan dat op de website van de privacycommissie vinden. Hier gaat de vergunning over een "dashcam" en die is bij de CPBL bekend onder nummer VT005064804 en de verantwoordelijke persoon onder nummer 003028249. Alhoewel het over een dashcam gaat en overal als bewijsmateriaal kan worden gebruikt, dus niet adres gebonden is, werd ondertussen het voorlopige adres van de verantwoordelijke -Erik Verbeeck- wel aangepast.  

Kwantiteit.

Volgens een hooggeplaatste en betrouwbare bron bij de politieacademie rekruteert de politie op kwantiteit in plaats van kwaliteit en daarvan hebben we hier een schrijnend voorbeeld. 
--- einde update 2 9:41 28/06/2017

--- Update 1
Diefstal van digitale recorder.

Tijdens een actie van belagen en pesten van "Anka" en haar vriend Roberto van 13 juni 2017 omstreeks 19u., nam het duo plaats op de houten zitbank vlak onder het slaapkamervenster van het gehuurde. Daar liet "Anka" om te pesten, met haar GSM allerlei beltonen horen, ze probeerden ook door de lichtspleten van het rolluik naar binnen in de slaapkamer te kijken. Er werden ook al dan niet fictieve gesprekken gevoerd. Dit gaat om belaging en pesten en het is het recht van journalisten om dat bewijsmateriaal te verzamelen. Daarom werd, om dat bewijsmateriaal te verzamelen, achter het rolluik op de vensterbank, een recorder Olympus neergelegd, die recorder werd door het optillen van het rolluik gestolen. "Anka", de federale politieagente, bazuint nu uit dat de recorder op het terras van Francesco Romano is gevonden, wat een flagrante leugen en een valse verklaring is en bovendien bewijst, dat zij het toestel moeten gestolen hebben.


"Anka?" en haar vriend Roberto op de zitbank van het gehuurde onder de venster van de slaapkamer. Hij "Roberto" filmt permanent richting privé vertrekken, Roberto werd in november 2008 via de Vrederechter te Genk de toegang tot de woonst verboden!!   


De gestolen Olympus lag op de vensterbank, tussen de raam en het rolluik van de SLAAPKAMER dat omhoog werd getild en de Olympus werd gestolen. 

--- einde update 1 18:24 27/06/2017 

De belaging van deze redactie te Genk door de verhuurder en diens trawanten blijft onverminderd verder gaan, daarbij ook Anka, een personeelslid van de federale politie. De huurders verbonden aan Morsum Magnificat en MORSE-Press Vof hebben de juiste weg gevolg door naar de Vrederechter te stappen. De eerste keer werd de verhuurder op 9 juni 2017 opgeroepen in verzoening, maar het was een maat voor niets, in tegendeel, de Italianen voerden hun repressie op.

Vriendin van de zoon.

Om de familie kracht bij te zetten, mengde een federaal politieagente zich in de ongelijke strijd, Anka ging haar boekje ver te buiten. Er werden door Morsum Magnificat vragen gesteld aan de persdienst van de federale politie en de AIG werden geïnformeerd eveneens de inspectiedienst aan de Kroonlaan te Brussel. Anka is bevriend met de zoon van de verhuurder die in Genk een juwelierszaak uitbaat die niet floreert en te huur staat. Anka vergezelde deze morgen haar vriend Roberto die samen met diens vader Francesco gedaagd werd.

Geen pleitvergunning.

De klagers waaronder Erik Verbeeck belaagd als journalist en de zaakvoerder van MORSE-Press Vof, konden hun ogen niet geloven, toen Anka mee naar de Vrederechter stapte om Francesco en Roberto te verdedigen, het kuiken kent duidelijk de wet niet. De Vrederechter Lode Vrancken vroeg of zei bij de federale politie is. Daarop protesteerden de klagers en Anka werd door de Vrederechter terecht terug gefloten en naar de bank verwezen maar tijdens de debatten meende Anka toch regelmatig commentaar te mogen geven wat in feite ook niet door de beugel kan, maar de Vrederechter liet begaan. Het feit dat Anka als openbaar ambtenaar hier de functie van advocaat vervult, lijkt op een volgende overtreding van een personeelslid van de federale politie.

Niet onbesproken.

De vriend waarvoor Anka het opneemt, is niet onbesproken en aanleiding tot verschillende klachten bij het Comité P, Roberto is ook de oorzaak dat diens vader -die grote schrik heeft van zijn zoon- als juwelier zijn wapen diende af te geven, maar dat is niet het énige wat op het "zoontje" te zeggen valt.

Valse beschuldigingen.

Andermaal en dit keer -zelfs vóór de Vrederechter in een publieke zitting - beweert Roberto dat de handelsdocumenten van MORSE-Press Vof -BTW nummer- vals zijn, dit is laster en eerroof. Maar ook diens vriendin en federale politieagente heeft tijdens belasterende gesprekken hetzelfde gezegd, opnieuw zal een dossier bij de AIG worden ingediend, de politie moet van dergelijke elementen gezuiverd worden. MORSE-Press Vof is pas volledig door de fiscus doorgelicht en had niets te verbergen wat vermoedelijk niet kan gezegd van Francesco en C°.

Meer volgt asap, tenminste als ik nog leef, want mijn dagen zouden geteld zijn, dat wordt zelfs -nu genuanceerder- in bijzijn van de Vrederechter gezegd.
 
Artikel n° : 06/17-6885
Geplaatst : 13:09 27/06/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 28 juni 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.