Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926131





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet heeft niet eens een infrastructuur die voldoet aan de wettelijke normen.
19 mei 2017
Kabelnet hangt grotendeels aan het ondermaatse luchtnet van de DNB.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.862.700
Mechelen / Tremelo 19 mei 2017.

Electrabel beta
alde half miljoen frank per maand voor knowhow van Erik Verbeeck -nu hoofdredacteur Morsum Magnificat-.

Onlangs diende deze redactie Telenet aan te porren om er voor te zorgen dat een klant in Meensel-Kiezegem, fatsoenlijk beeld kreeg. De problemen werden nog erger na een ongeval begin april 2017 waarbij een auto tegen de betonpaal van DNB Inter-Energa was gebotst waarop de abonnee was afgetakt. Infrax had de klachten van de abonnee onvoldoende ernstig genomen en uit orïenterende metingen van Morsum Magnificat bleek dat de signalen en de signaal / ruisverhouding ondermaats waren.

Interventie Telenet.

Het moet blijken dat Telenet na ons bericht, ter plaatse is gekomen en inderdaad de signalen heel wat heeft opgekrikt en de niveaus wat gelijk bracht. Toch blijkt dat de signaal / ruisverhouding nog steeds onvoldoende is, maar het is ook mogelijk dat de binneninstallatie daarvan de oorzaak is. 

Ondermaats net.

Telenet beschikt niet eens over een eigen infrastructuur, daarmee bedoelen we het luchtnet en de palen waarop hun kabels hangen, die palen zijn niet hun eigendom. Telenet heeft ook, wanneer de spanning uitvalt, geen back-up. De afstanden tussen de laagspanning en signalisatiekabels zijn op die luchtnetten evenmin gerespecteerd. Politiek en sport sponsoren maar kleine aannemers uitbuiten en slecht betalen.

Politiek.

Morsum Magnificat heeft Telenet jaren geleden al omschreven als politieke zakkenrollers, door de recente onthullingen rond Kamervoorzitter Bracke blijkt Telenet ook een politieke zakkenvuller te zijn. Telenet is Telenat en vroeg of laat wordt je het zat.  

Kennis van zaken.

In tegenstelling tot de klassieke pers kan Morsum Magnificat met kennis van zaken schrijven, we hebben bij Morsum Magnificat nog maar eventjes vijftig jaar ervaring met de verdeling van televisie signalen en voerden in opdracht van Electrabel vele werken uit om de staat van het kabel-tv net vast te stellen en te verbeteren, in december 2001 plaatste Electrabel ook een bestelling ter zake.
 
Artikel n° : 05/17-6873
Geplaatst  : 13:03 19/05/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 19 mei 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.