Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926135

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Treinverkeer stil wegens lijk tussen sporen en perron-Update3
04 mei 2017
Infrabel weet niet of het over een ongeval of wanhoopsdaad gaat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.852.500
Begijnendijk / Tremelo 04 mei 2017. 

--- Update 2.

Op avontuur.

Vandaag rond acht uur, waren er tijdens de ochtendspits op de spoorlijn Aarschot / Antwerpen opnieuw problemen, een rem van een treinstel raakte geblokkeerd waardoor het treinverkeer op die lijn alweer onmogelijk was en enkele spoorwegovergangen dicht bleven. Als je graag eens op avontuur gaat, neem dan de trein, je weet wanneer je vertrekt -al dan niet met grote vertraging-, maar je weet nooit of er niets misloopt -al dan niet hun schuld- en of je aankomt. Op de koop toe is het reizen met de trein peperduur en wat er met het geld dat ze ontvangen gebeurt moet je maar raden ...

--- einde update 2 11:19 5/05/2017

Update 1 

Wetsgeneesheer.

Dat het ongemak langer duurde dan normaal bij dergelijke voorvallen, ligt aan het feit dat het onderzoek langer heeft geduurd, het Parket zou blijkbaar een wetsdokter gevorderd hebben. Bij dergelijke "ongevallen" duurt de onderbreking gemiddeld vier uur legt Thomas Baeken, woordvoerder van Infrabel uit, hier duurde het wegens het vorderen van een wetsdokter vijf uur. Het treinverkeer vanaf Aarschot richting Antwerpen was van 11:50u tot 16:00u onderbroken.

Politie.

Aan de Haltestraat waren de slagbomen open en stonden vier inspecteurs het onder mekaar uit te leggen, anderzijds waren de slagbomen aan de overweg van de Mechelbaan gesloten en automobilisten negeerden de gesloten slagbomen, daar was geen politie te zien. 


De politie van de PZ BRT aan de overgang aan de Haltestraat waar de slagbomen gewoon open waren.

einde update 1 16:19 4/05/2017 

De machinist van een goederentrein die door het station van Begijnendijk richting Heist-op-den-Berg reed stelde iets voor elf uur deze morgen vast, dat er een persoon tussen de perrons en sporen lag. De brandweer van Aarschot plaatste ter hoogte van het perron over de ganse breedte een soort Atomatent. Het treinverkeer tussen Aarschot en Heist-op-den-Berg werd dan ook onderbroken. Volgens informatie zou het over een persoon uit Betekom gaan, maar omdat de familie nog diende geļnformeerd werd er niets over de identiteit van het slachtoffer gemeld.

Ongeval of wanhoopsdaad.

Bij Infrabel kon Thomas Baeken niet zeggen of het over een ongeval dan wel over een wanhoopsdaad gaat, ook de burgemeester van Begijnendijk kon zich daar niet over uitspreken. Belgiė heeft in West Europa het grootst aantal zelfmoorden. Volgens "het systeem" gaat het goed en voor "het volk" klinkt vakantie en feesten als muziek in de oren, asociaal gedrag en "Ikke en de rest kan stikke" is de leuze. 

We telden niet minder dan tien politieagenten, zowel van de lokale als de federale -spoorweg-politie van Leuven.

Artikel n° : 04/17-6865
Geplaatst  : 14:03 4/05/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 08 mei 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.