Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926136





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Keerbergen : Jeppe Fas na vier maanden al opnieuw gesloten.
01 mei 2017
Sinds de overname in januari gonsde het van geruchten over de mislukking van de opzet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.846.300
Keerbergen - Tremelo 01 mei 2017.

--- Correctie 12:48 1/05/2017 -  Vijf bedrijven

Het stond in de sterren geschreven dat de activiteiten van de nieuwe uitbater in de vorm Brasserie Jeppe Fas geen lang leven beschoren waren. Achter de plotse overgave van Jeppe Fas door Patrick Van Loo dienden er eveneens vragen te worden gesteld. Morsum Magnificat bracht daarover op 12 januari 2017 een artikel. Ondertussen deden zich over de gang van zaken bij Jeppe Fas al vanaf de eerste dagen dat Yves Peeters in het zadel zat, allerlei geruchten de ronde. Het ging met de tijd van kwaad naar erger, er werd in de buurt gezegd "hoe kan een ICT man zoiets tot een goed einde brengen". Het is nu geweten, de nieuwe uitbater van Jeppe Fas dient het na vier maanden al op te geven. Echter in de KBO documenten, komt Yves nergens ter sprake, wel Olivier en Jean, Olivier runt zelfs twee bedrijven op dat adres?

Vijf bedrijven.

Er moeten ook vragen gesteld worden over het feit dat er op dat adres aan de Kapelstraat 62, maar eventjes vijf bedrijven gevestigd zijn, Drillco NV -Van Patrick Van Loo -, Citrien bvba -van Olivier en Jean Leysen- Darnoc bvba -van Stefaan Conrad-, Jeppe Fas bvba -van Patrick Van Loo- en Toermalijn bvba -van Olivier Leysen-. Vreemd is dat DARNOC volgens de KBO gevestigd is op Kapelstraat 62A, maar of dat adres twee brievenbussen/huisnummers telt is de vraag die het gemeentebestuur van Keerbergen zal dienen te beantwoorden. Patrick Van Loo en de gewezen "Chef" van Jeppe Fas, Nancy, hebben hun intrek genomen in een caravan naast een feitelijk onbewoonbaar pand, gekend als de "Wit huis" dat Van Loo wilde verbouwen maar op een njet van de gemeente en de Provincie stuitte.   


Wit huis en de caravan waar vroeger nog een "Garçon" van Jeppe Fas in gehuisvest was .... het kan met en rond Jeppe Fas allemaal snel veranderen.

Meer volgt asap

Artikel n° : 04/17-6863
Geplaatst  : 9:15 1/05/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 mei 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.