Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926137

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MM-261-06 Tremelotjes : Falend beleid brengt personen en goederen in gevaar.
26 april 2017
Is de politie incompetent of mag ze haar boekje alleen maar selectief gebruiken?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.841.800
Tremelo 26 april 2017.

MM_261_06_Tremelo_Flora.pdf
Het "Volk" van Tremelo verdient de leiders die het verkoos.

Tijdens een keukenbrand in de Onze Lieve Vrouwelaan van 24 april 2017, waren er ook twee inspecteurs van de PZ BRT aanwezig en terwijl ze een gesprek aanknoopten met journalist De Bruyn, keken ze voortdurend in de richting van Morsum Magnificat. Wie informeerde journalist De Bruyn van de brand? Voor Morsum Magnificat is de uitleg heel simpel, we hoefden de brandweer maar te volgen en in het donker zijn de blauwe zwaailichten van ver te zien.

Flora aan elektriciteitspaal.

Wat de politie niet ziet, is het feit dat de elektriciteitspaal te fel met planten begroeid is en strijdig met het AREI en die situatie zich op het openbaar domein voordoet. Wat de politie zou moeten zien en melden, bewijzen we met de inhoud van MM-261-06.

Geen alleenstaand geval.

Ook in de Monnikstraat in Tremelo is artikel 149 van het AREI met de voeten getreden, dat hebben we reeds aangekaart met document LS1505009. In de Meiboomlaan in Tremelo is het idem dito -zie foto inzet-. Dat is allemaal het bewijs van het wanbeleid in Tremelo waardoor personen en goederen op openbare domeinen in gevaar worden gebracht, terwijl de burgemeester, overeenkomstig artikel 135.1 NGW, verantwoordelijkheid draagt, idem dito voor de politie -artikel 15 van de wet op het politieambt-.


Meiboomlaan overtreding op artikel 149-02 AREI 

Fietsers voetveeg.

De hindernissen die automobilisten ter hoogte van BPost en aan beenhouwer Kurt voor fietsers veroorzaken, blijven bestaan en zijn schering en inslag. Aan het BPost kantoor in de Veldonkstraat blijkt de politie af en toe wel boetes uit te schrijven, maar aan beenhouwerij Kurt -waar aan de overkant een ruime parking is- blijven automobilisten de fietsers hinderen. Ook hier een bewijs -foto inzet- van het wanbeleid van burgemeester Paul Dams, de schepen van Mobiliteit en de laksheid van de politie.     

Stilstaan- en parkeerverbod.

Artikel 24 van het KB van 1 december 1975 - Titel II : Het is verboden een voertuig te laten stilstaan of te laten parkeren op elke plaats waar het duidelijk een gevaar zou kunnen betekenen voor de andere weggebruikers of waar het hun onnodig zou kunnen hinderen. 


Bij het plaatsen van een opmerking over het hinderen en de overtreding had de bestuurster op de koop toe nog een grote bek ook. 

Artikel n : 04/17-6860
Geplaatst : 9:46 26/04/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 26 april 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.