Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926138





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Koophandel Leuven buigt zich in kort geding over handel in virtueel geld -Update 1
19 april 2017
Gedaagde Paul Van Der Es doet voorzitter rechtbank meermaals de wenkbrauwen fronsen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.702.000
Leuven / Tremelo 19 april 2017.

Meest recent artikel     

--- Update 1
Een beetje ongewoon zoals Paul zelf is, heeft Paul Van Der Es de dagvaarding via het forum Politics online geplaatst. Spijtig dat hij zelf geen besluiten publiceerde zodat wat Paul in de rechtbank heeft gezegd ook aan de dagvaarding kon worden getoetst. Van Der Es heeft zichzelf tijdens de pleidooien wel goed verdedigd, blijk gegeven van kennis van bepaalde wetgevingen, maar een verbaal pleidooi komt, zoals dat gaat met besluiten, niet in het dossier terecht, de Rechter kan dan ook op die stukken niet terug vallen noch kan hij deze nog eens doorlezen. De pleitnota die Paul Van Der Es in de vorm van en power point presentatie wel overhandigde is evenmin een antwoord op de besluiten van tegenpartij.
--- einde update 1 18:37 20/04/2017

We hebben fenomeen Paul Van Der Es in het Vlaams Parlement -De Schelp- op 23 november 2016 ontmoet tijdens een bijeenkomst van Dyzo. Alhoewel er tijdens dat overzicht van de activiteiten van Dyzo, die financieel door de Vlaamse overheid wordt gesteund, aan "Netwerken" mocht worden gedaan, werd dat door de directeur van Dyzo -Olivier Delaere- duidelijk niet gesmaakt, Paul Van Der Es kreeg zelfs op 23 november 2016 een zeer boze e-mail van Olivier Delaere. 

Sterfhuisconsulent.

Paul Van Der Es lijkt berucht onder meer door zich als sterfhuisconsulent te profileren en kreeg enkele keren een forum in het blad Trends, maar het wiskundig fenomeen Paul belandde ook twee keer achter de tralies en kreeg beroepsverbod. Paul Van Der Es wordt een hogepriester in het opzetten van sterfhuisconstructies genoemd, feit is dat de man zich niet bepaald populair maakt, maar duidelijk wel op de hoogte is van de wetten van koophandel.

Bedrijf in wording.

Nu is Paul Van Der Es actief in een handel in fictief geld en zit achter de firma ADOPONT in oprichting een activiteit die in de lijn ligt van CVBA RES. Voorwerp van de dagvaarding die Van Der Es in de bus kreeg, is de  agressieve wijze waarop Paul Van Der Es, klanten van de CVBA RES in het kader van ADOPONT via e-mail benadert, er is sprake van stalking. CVBA RES heeft Paul Van Der Es op 18 april 2017 in kort geding gedaagd  omdat zij van de rechtbank willen bekomen dat Paul Van Der Es absoluut verbod wordt opgelegd om primo in zijn activiteiten naar de naam RES te verwijzen en secundo nog verdere pogingen onderneemt om bestuurders en  leden van RES CVBA te benaderen. 


Paul Van Der Es in zijn gekende stijl met de rug naar de camera, hier op 19 april 2017 op de trappen van het justitiepaleis te Leuven. De fouten -cirkels- in de foto werden veroorzaakt door de inval van het zonlicht.

Ostentatief pleidooi.

Paul Van Der Es  heeft het tijdens de zitting in kortgeding dienen op te nemen tegen advocaat Michael Tanghe van advocatenbureau TBHJ, de voorzitter heeft beide partijen evenveel aan het woord gelaten, iedere partij heeft zowat een half uur kunnen pleiten, Paul Van Der Es verdedigde zich regelmatig op een ostentatieve wijze en deed de voorzitter dito de wenkbrauwen fronsen. Paul Van Der Es overhandigde de voorzitter een artikel uit De Tijd van 15 april 2017 over cryptovaluta, of dat een goed idee was, zal blijken wanneer de rechtbank haar arrest velt.  

Meer volgt asap, we zijn de "gazet" niet. 

Artikel n° : 04/17-6857
Geplaatst : 21:18 19/04/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 april 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.