Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926139





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat informeert en waarschuwt de FOD Economie.
17 april 2017
Algemene Directie Energie houdt met alle gevolgen van dien helemaal geen toezicht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.832.600
Brussel / Tremelo 17 april 2017.

De woordvoerster van de FOD Economie mag het volk met de regelmaat van een klok via de zelfverklaarde "inspecteur" van Radio2 komen uitleggen over de economische en andere wetten waarvoor de FOD Economie bevoegd is. Binnen de FOD Economie is de Algemene Directie Energie bevoegd voor het toezicht op de conformiteit van de elektrische installaties, maar die dienst heeft nog nooit haar job naar behoren uitgevoerd en het is de laatste jaren van kwaad naar erger gegaan.

Algemene Directie Energie

Met haar groot onderzoek in 2001-2003 naar de conformiteit van de openbare netten en aftakkingen naar woningen, heeft Morsum Magnificat de Algemene -slapende, red- Directie Energie wakker geschud en men heeft het ons zeker niet in dank afgenomen, integendeel, maar ze zijn nadien weer in slaap gevallen. Veertien jaar na het KB van 24 maart 2003 heeft Morsum Magnificat met haar actie te Koekelare opnieuw de gevaarlijke en stinkende beerput van de elektrische installaties open getrokken. Die beerput is het gevolg van het feit dat de politiek te veel invloed heeft op de intercommunales, maar ook op de FOD Economie. 

Federaal parket.

Morsum Magnificat heeft nu met document MM1704950, FOD Economie woordvoerster Chantal De Pauw verwezen naar de onverantwoordelijkheid van de Algemene Directie Energie. Om de actie in Koekelare af te sluiten maakt Morsum Magnificat een onderbouwde melding J17041479 op voor het federaal parket. Als de procureur die het voor het volk moet opnemen, dat ook haar verantwoordelijkheid niet opneemt, dan is voor Morsum Magnificat de kous af.

Openbaarheid van bestuur niet gerespecteerd.

In dit dossier had Morsum Magnificat aan Chantal De Pauw het rondschrijven gevraagd dat de Algemene Directie Energie op 2 augustus 2002 aan alle verdelers van elektriciteit had gestuurd. We hadden daar in het kader van de wet van 11 april 1994 op de openbaarheid van bestuur recht op, maar Chantal De Pauw weigerde de openbaarheid van bestuur toe te passen. Morsum Magnificat tekende beroep aan en Chantal De Pauw woordvoerster van de FOD Economie, beet in het zand! Morsum Magnificat bewijst hier dat de -p-overheid, in casu de FOD Economie zelf, de wet niet respecteert!

Artikel n° : 04/17-6854
Geplaatst  9:56 17/04/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 17 april 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.