Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926141





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hulshout : Brand in opslagplaats van een pakjesdienst.
12 april 2017
Waarom werd de pers meteen wandelen gestuurd, wil men weer geen pottenkijkers?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.828.700
Hulshout  / Tremelo 12 april 2017.

Deze middag is er brand ontstaan in een opslagplaats naast een woning aan de Booischotseweg 117 te Hulshout, de aanwezigen waren nogal kortaf en verwezen meteen dat het privé terrein was. Bij Morsum Magnificat denken we dan altijd "wat hebben ze -weer- te verbergen". We ontdekten, dat er op dat adres een pakjesdienst van Eddy De Rijdt is gevestigd, dan gaat het toch over een handelszaak en niet privé. Er waren niet minder dan drie politiecombi's en dito brandweerwagens ter plaatse. De brandweer van Herentals diende meer dan honderd meter brandslang vanaf de hydrant aan de straat aan te leggen.

In Turkije.

Wanneer we Eddy De Rijdt zelf via gsm om een reactie willen vragen, is deze evenmin bereid om iets te zeggen behalve dat daarover niet te veel in de pers moet komen. We vernemen dat Eddy momenteel in Turkije is en pas einde van de week terug komt. Het betreffende gebouw in de tuin is volledig vernield, de gemeente werd gevorderd om de brandweer bij te staan om met een machine wat resten uit mekaar halen. 

Bedrijf.

Of daar op een officiële wijze een magazijn van een bedrijf kan worden gevestigd is de volgende vraag die wij hierover stellen. Zes politieagenten en drie voertuigen plus de brandweer worden allemaal met belastinggeld betaald en mocht daar geen vergunning is voor een bedrijvigheid dan mag iedereen dat ook weten.  

De brandweer diende meer dan honderd meter brandslangen uit te rollen het -houten?- gebouw is volledig in de vlammen opgegaan.

Artikel n° : 04/17-6849
Geplaatst  : 21:28 12/04/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


Laatste update ( 12 april 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.