Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926150





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelotjes : Opticien vond mannen met kapjes verdacht en plaatst camera.
09 maart 2017
De camera die boven op een afdak werd gelegd zou nep zijn.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.790.700
Tremelo 09 maart 2017.

Sommigen die nooit veel verder zijn geweest, noemen het een klein stadje. We hebben het over Tremelo waarover in de uitzending van PANO in oktober 2016, één en ander naar buiten is gebracht en waarover sommigen in Tremelo achteraf moord en brand schreeuwden. Machteld Liebert heeft de meest compromitterende passages met het ergste -gebaar van kelen- niet eens uitgezonden. Tremelo is een gemeente die kiest voor een burgemeester die zegt "wie mij gerust laat, laat ik ook gerust" en op die manier kwam deze redactie al heel snel met Paul Dams -Open Vld- en zijn horde slippendragers, in conflict.

Mannen met kappen.

De opticien aan de Schrieksebaan zou ter hoogte van de brillenwinkel mannen met kappen hebben gezien en daarom werd besloten om een camera te plaatsen. Men zou van een zaak in de hoofdstraat -!?- van Tremelo toch verwachtten dat er een echte, professionele installatie zou worden aangebracht, maar niets van dat.

Op het afdak.

Het valt op dat er op een afdak van een gangetje naast de winkel een camera ligt, daarover uitleg gevraagd in de winkel krijgen we het verhaal van de "mannen met kappen" die foto's zijn komen nemen. Wanneer we opmerken dat een camera mag geplaatst worden, maar dat die bij de privacycommissie moet worden aangegeven, krijgen we prompt de reactie "dat het een nepcamera is". Meteen wordt ons op een redelijk agressieve toon verwezen naar de bolcamera die er enkele maanden geleden enkele huizen verder heeft gehangen, doelend op het pand dat gebruikt werd voor de uitzending van PANO "mocht dat dan wel?", zegt de man op een dreigende toon. Agressief en onvriendelijk zijn ze in Tremelo zeker.


Zo te zien is dit geen behuizing welke geschikt is voor buitenmontage, de pijpjes zijn niet van een bijenhotel maar een soort rieten afdak. 

CBPL.

Op de website van de privacycommissie is er in ieder geval geen aangifte van een camera bij de opticien te zien. Als de camera een "Dummy" is, dan zal dat toch aan de CBPL moeten bevestigd worden, zó werkt dat en Tremelo moet ook die regels respecteren.
 
Artikel n° : 03/17-6822
Geplaatst  : 14:38 9/03/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.