Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928843





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Luc Lamine valt in Hof Van Cassatie
27 juni 2007
Letterlijk en figuurlijke val voor Hof Van Cassatie.
Bezoekers website Morsum Magnificat: 263.300
Betekom / Brussel 26 juni 2007.

Zoals aangekondigd in Morsum Magnificat van 24 juni 2007 werd vandaag het Cassatieverzoek van een eerder in Leuven genomen Vonnis tegen Professor Emeritus Luc Lamine behandeld.
 
Wegens een misverstand was Morsum Magnificat wel op tijd bij de Raad Van State (Wetenschapstraat) , maar te laat voor de zitting bij het Hof Van Cassatie (Poelaertplein) , waar om 09.30u stipt  het Cassatieverzoek van Lamine werd behandeld.
Na een korte behandeling van de zaak, verliet Luc Lamine de zaal, maar wellicht had de Professor Emeritus de bui al zien hangen en met die gedachte wellicht onvoldoende aandacht voor de trappen kwam ten val, maar verder zonder erg, het tapijt voelde zacht aan grapte Lamine.
Gisteren namiddag vernam Luc Lamine van de Griffie echter, dat het Hof Van Cassatie het verzoek tot Cassatie afwees, ik had zo'n vermoeden zei Luc Lamine vandaag aan de telefoon.
 
Straatsburg.

Ik heb bij de griffie een kopie van het Arrest besteld zei Luc Lamine vandaag aan de telefoon, zodra ik kennis genomen heb van de inhoud wordt het Straatsburg zegt Luc.
 
 ? EVER MORSE-Press VOF

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.