Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926154





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Diefstal elektriciteit via de algemene delen in residentie Venkenhof-Update1
22 februari 2017
Studio aan de Winterslagstraat, een komen en gaan van verdachte personen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.776.000
Genk / Tremelo 22 februari 2017.

--- Update 1
Studio heeft spanning.

Het moet blijken, dat de studio waar de vreemde heerschappen samen komen, ondertussen door de DNB van spanning is voorzien, het illegaal aftappen van de algemene delen zou dan ook gestopt zijn. Voor de Syndicus Pascal Baerts is hiermee de zaak van de baan. Indien het afnemen van spanning van de algemene delen zich nog herhaalt, zal de VME Residentie Venkenhof de nodige stappen zetten. Wie in het gehuurde wordt ontvangen is onze zaak niet, zegt de Syndicus.

Niet verstandig.

Dat de persoon die de verlengkabel heeft doorgeknipt heeft niet al te verstandig heeft gehandeld. Als de kabel onder spanning werd doorgeknipt heeft de persoon ook zichzelf in gevaar gebracht, bovendien zichzelf ook schuldig gemaakt aan een strafbaar feit door andermans goederen te vernielen.

NVDR.
Feit is, dat er een strafbaar feit is gepleegd in de vorm van diefstal ten nadele van de VME Venkenhof en voor zover bekend er sanctries tegen die personen is genomen.

--- einde update 1   20:46 24/02/2017

De informatie uit Genk die ons nog met de regelmaat van een klok bereikt, is nog steeds onheilspellend. De stad is het Mekka van andere culturen wat resulteert in een multicultureel failliet. In de Winterslagstraat zou een kleine studio die aan een Grieks restaurant behoorde, verhuurd zijn, maar de huurder zou onderdak verlenen aan een uit Roemenen bestaand groepje. Bij hun status hoort minstens een grote Duitse auto en die is daar dan ook regelmatig te zien. Volgens informatie zou de politie van de PS MidLimburg met "de zaak" bezig zijn. De VME -Verenging Mede Eigenaars- moet dringend in de portemonnee tasten om de nodige herstellingen aan het gebouw te kunnen doorvoeren. De verhuurder van de bewuste studio zal om uitleg moeten worden gevraagd omtrent de verhuring en waarom er geen elektriciteit beschikbaar is waardoor diefstal ten nadele van de medebewoners een feit is. Volgens een bron zou er tussen de aanwezigheid van de Roemenen in de Dieplaan en Winterslagstraat een link zijn met de bedrijvigheid van Afghanen in Genk. We probeerden daarvan iemand te bereiken maar dat lukte ook niet.



De politie van de PZ MidLim komt in de broodjeszaak -die naast de bewuste studio ligt-, dagelijks dagelijks broodjes kopen.

MM_259_10_Genk_Venkenhof.pdf   wordt nog vervolgd
 
Artikel n° : 02/17-6810
Geplaatst  : 11:42 22/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

 
Laatste update ( 24 februari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.