Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926156





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dendermonde : OCMW Personeel verstoorde het rustig eetgenot van andere klanten.
15 februari 2017
Mutatie van medewerker werd op een voor een OCMW onetische wijze gevierd.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.768.900
Grembergen / Tremelo 15 februari 2017.

Deze middag hebben een vijventwintigtal medewerkers van het OCMW van Dendermonde een etentje georganiseerd in Brasserie St Antonius te Grembergen. Dat etentje kaderde in de mutatie van een medewerker naar Wetteren. Die medewerker organiseerde in dat restaurant een afscheidsdiner en er werden een drietal speeches afgestoken waarbij, buiten het applaudisseren, ook luidkeels werd geroepen. Dat gebeurde allemaal in een restaurant waar nog een hoop andere klanten tafelden.

Ongepast.

Deze redactie was getuige en heeft op een bepaald moment het verregaand asociaal gedrag ter plekke aan de grootste lawaaimaker van het gezelschap diets gemaakt. Als de OCMW medewerker zijn afscheid zo nodig aan een dinertje in een restaurant wilde koppelen, dat kon dat voor een 25-tal personen perfect in privé sfeer georganiseerd worden, voor een OCMW zou daarvoor één of andere parochiezaal zeker aangewezen zijn, maar deze OCMW medewerker moet, in tegenstelling tot wat OCMW's hun "klanten" inwrijven, niet besparen en letten op de centen voor voeding, voor twee personen zou tachtig euro per week moeten volstaan! Dit voorval was op twee fronten af te keuren primo; andere restaurantklanten werden tijdens hun maaltijd met disproportioneel lawaai opgezadeld en secundo, OCMW medewerkers mogen zich wel wat minder decadent opstellen. Morsum Magnificat was er aanwezig met een familielid vanwege een etentje voor een verjaardag dat door het kabaal van OCMW personeel werd verknald.

Excuses van de Secretaris.

We hebben contact gehad met de Secretaris van het OCMW van Dendermonde die ons bevestigde dat het etentje noch op initiatief, noch op de kosten van het OCMW van Dendermonde werd georganiseerd en inderdaad het over een collega te doen was die naar Wetteren muteert. De Secretaris heeft wel haar excuses aangeboden. Morsum Magnificat is ervaringsdeskundige in de handel en wandel van OCMW's en het resultaat daarvan is niet rooskleuring. Morsum Magnificat had op 30 maart 2014 vragen over de noodwoning die door het OCMW van Dendermonde feestelijk werd geopend.     

Artikel n° : 01/17-6800
Geplaatst  : 21:08 15/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 februari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.