Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927078





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rotselaar : Kortsluiting in aftakking van woning aan de Provinciebaan-Update1
04 februari 2017
Interventiepersoneel van Eandis intimideert Morsum Magnificat. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.757.100
Leuven / Tremelo 04 februari 2017.

--- Update 1     
Identiteitskaart.

Ondanks de intimidatie van werknemers van Eandis zet Morsum Magnificat haar werk verder. Het moet blijken, dat de twee gedupeerde eigenaars die het een poos zonder elektriciteit dienden te stellen, op de koop toe aan de politie van de PZ-BRT hun identiteitskaart dienden te tonen! Waarom? Wat hadden zij misdaan? Van wat werden ze verdacht? De brandweer heeft duidelijk vastgesteld dat er buiten het gebouw tegen de gevel een probleem was met de elektrische aftakking waarvan de gemeente via de Intercommunale eigenaar is. De politie moet de identiteitskaart van de schuldigen opvragen en niet van de bewoners die alleen maar gedupeerd zijn. De politie heeft de gevaren van zo'n gevaarlijke aftakking ook totaal verkeerd ingeschat, daarover meer in Morsum Magnificat.

Burgemeester verantwoordelijk.


In het kader van het algemeen belang heeft Morsum Magnificat de gemeentesecretaris met document J17021459 van 5 februari 2017 diets gemaakt dat de burgemeester in het kader van artikel 135.1 van de NGW verantwoordelijk is. Ook Frank Staes werd als kandidaat bestuurder in het Regionaal bestuurscomitté van Iverlek op de hoogte gebracht.

Nieuwe acties.

Morsum Magnificat gaat nu ook in Rotselaar nieuwe acties voeren. Wie van de knowhow van Morsum Magnificat in het kader van het algemeen belang, geen gebruik wenst te maken, zal deze knowhow in datzelfde kader tegen zich gebruikt zien worden.

Volg op deze link naar de uitzending van Recht van Antwoord op VTM en overtuig uzelf over wat het gaat en de leugens van de sector van verdelers, dat er niet veel gebeurt zijn doorprikt 
https://youtu.be/qbqV0AdMvGY

--- einde update 1 16:43 5/02/2017

Het was deze namiddag te Rotselaar, lees "Rottelaar" weer zover, weer kortsluiting in een toevoerleiding elektrische aftakking tegen de gevel van een woning. Rond drie uur scheurde de brandweer van Leuven met vier wagens over de  Stationstraat te Rotselaar, ze werden opgeroepen voor een brand naar een woning aan de Provinciebaan, er was daar een probleem tegen de gevel wegens kortsluiting aan de aftakking van het elektrische net. Tijdens  de interventie van de brandweer deden zich nieuwe kortsluitingen voor, maar brand in de woning was er uiteindelijk niet, dat was wel het geval met de woning van Bruno Verliefde aan de Bessenlaan waar IVERLEK door de rechtbank werd veroordeeld.

Onwettige netten.

Dit weekend werd door een zogenaamde kwaliteitskrant uit de doeken gedaan dat IVERLEK en EANDIS uitpuilen van de politieke mandaten, maar dat EANDIS als werkmaatschappij niets mag doen aan de massaal zich in onwettige en gevaarlijke staat bevindende elektrische netten, heeft de gazet verzwegen, we herhalen het andermaal : politiek, pers en justitie is één pot nat ze behoren allemaal tot "het systeem". Vandaag is er nogmaals bewezen dat het om levensgevaarlijke netten gaat, een werknemer tijdens de interventie van vandaag reageerde op vragen van Morsum Magnificat " ik ga mijn leven niet riskeren "!  

IVERLEK recent veroordeeld.

We werken nog verder aan het artikel in MM-258-11 over de rechtszaak tegen IVERLEK in de zaak Bruno Verliefde, passages van de uitspraken in dat vonnis werden reeds in voornoemde MM gebracht.  



Ondanks de regen op de voorruit kon de dashcam duidelijk een nieuwe kortsluiting registreren, kijk hier naar de kortsluitproeven van Morsum Magnificat en vergewis uzelf van de gevaren van de onwettige aftakkingen die in de doofpot moeten worden gestopt. Deze kabel kruist de drukke Provinciebaan en had met alle gevolgen van dien zonder meer kunnen afbreken!


De politie van de PZ BRT had op de zeer drukke Provinciebaan weer geen fluohesje nodig.

Meer volgt asap

Artikel n° : 01/17-6785
Geplaatst  : 20:50 4/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 juli 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.