Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927064

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Mini oorlogje over handel in inktpatronen.
02 februari 2017
Eigenaar pand start zelfde handel als gewezen huurder.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.753.600
Genk / Hasselt / Tremelo 02 februari 2017.

In de Watergrasstraat in Genk was er gedurende twaalf jaar een handelszaak gevestigd in inktpatronen, einde vorig jaar kwam daar een einde aan en hetzelfde gebeurde met een winkel in de Tiensestraat in Leuven. Beide winkels behoorden tot de PE-NV Refill Station uit Hasselt. Klanten van PE-NV Refill Station in Genk of Leuven werden niet gewaarschuwd dat de winkels zouden sluiten en zo gebeurde het dat de klanten plots met een lege winkel geconfronteerd werden, dat was ook het geval in Genk.

Nieuwe zaak.

Omdat er blijkbaar meerdere personen bij de winkel in Genk opdaagden en de eigenaar van het gebouw die zijn winkel twaalf jaar aan PE-NV Refill Station had verhuurd, steeds diende te herhalen dat de zaak gesloten was, besliste WS in november 2016 om zelf een handelsregister te nemen en in het zelfde -zijn eigen - pand ook een handel in inktpatronen op te starten. Alhoewel SW nooit behoorde tot het personeel van PE-NV Refill Station, kreeg WS het aan de stok met de zaakvoerders van PE-NV Refill Station en hij werd meteen voor de Rechtbank van Koophandel gedaagd waar een fikse schadeclaim werd gevraagd.

Niet de enige.

De PE-NV Refill Station is blijkbaar bijzonder actief in het inschakelen van advocaten en deurwaarders, maar zou in de zaak tegen WS, de lopende procedures voor de Rechtbank van Koophandel te Hasselt en het Vredegerecht te Genk hebben opgeschort, zo zou de zitting van 3 februari 2017 voor de Vrederechter te Genk zijn geannuleerd. Maar PE-NV Refill Station heeft het ook aan de stok met personeel dat de vakbond inschakelde wegens dispuut over het loon. Daarbuiten maakt PE-NV Refill Station ook rare bokkensprongen tegenover klanten, acties die de klant-en- ook niet onberoerd zullen laten.

Intimidatie.

We proberen om van de PE-NV Refill Station een reactie te bekomen, maar dat lukt niet, de telefoon wordt zelfs ingelegd. Vijf minuten later rinkelt de telefoon van een advocaat uit Hasselt en alhoewel de advocaat dat ontkent, aanzien wij dat als pure intimidatie.


Yellow Refill Station Stalenstraat 131

Als twee honden ...

.. vechten om een been, kan een derde ermee gaan lopen is het gezegde. Achter de hoek in de Stalenstraat 131 is er nog een andere winkel die ook al jaren inktpatronen verkoopt, YRC, blijkbaar is men daar ook niet onbekend over de problemen met
PE-NV Refill Center uit Hasselt waarvan volgens de gepubliceerde resultaten bij de KBO ondernemingen, de boekhoudkundige resultaten niet erg gunstig zijn. We denken hier aan het gezegde "van een stijfkop en een zot vult een advocaat zijnen pot".

Wordt vervolgd in MM -betalend-.
 
Artikel n : 01/17-6783
Geplaatst  : 15:53 2/02/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
 
Laatste update ( 02 februari 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.