Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926176





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgische Raket weer afgeschoten.
09 januari 2017
Wensen en recepties moeten de komende dagen de werksleur verlichten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.727.900
Brussel / Tremelo 09 januari 2017.

De Vlaamse -p-overheid lag al van vóór de kerst stil. Dat bewijst deze redactie naar aanleiding van een vraag -geen klacht!- aan de milieu-inspectie. Al op 17 december 2016 liet Vicky van de milieu-inspectie weten tot 4 januari 2017 met vakantie te zijn! Ook andere diensten van de Vlaamse -p-overheid, zelfs de persdienst van minister Schauvliege, had er de riem afgelegd, alles lag plat voor de vakantie, meestal betaald door een failliet land waarvan de schuld nog altijd met meer dan vijfhonderd euro per seconde stijgt.



Vlaamse ambtenarij : Op 17 december ontvangen we een automatisch antwoord ... verlof tot 4 januari 2017 ...

Raket met weinig brandstof.

Vandaag is de "Raket" opnieuw gelanceerd, de brandstof bestaat uit "het volk" dat zich de komende dagen en weken kan uitleven met het vertellen van de vakantie-ervaringen die veelal met de kredietkaart werden betaald. Er volgen deze maand ook nog hopen recepties. Drank en geld is er dus toch nog genoeg? Het volk en de ambtenarij kijken alweer uit naar de volgende vakantie, werken is een juk, een sleur. Burn out is een nieuwe vorm om dat juk met interessantere bezigheden op kosten van de staat af te werpen.

Wensen.

Dan komen we bij de "wensen", het regent bla, bla. Van de samenhorigheid die door de politiek gestuurde media als waarheid door de strot wordt geduwd, blijft er in de praktijk niets over, het volk is alleen met zichzelf bezig "ikke en de rest kan stikke". Die elk jaar terugkerende wensen zijn een traditie zonder inhoud.

Openbaar vervoer.

Op 7 januari 2017 spoorden met een van de oude en versleten vehikels van de bende van Infrabel / NMBS in de voormiddag naar Genk. In Aarschot was er uitgerekend één persoon vanaf zes uur 's morgens doende met het proberen te bestrijden van de spekgladde toegangen tot station en perrons "ik heb deze morgen al 30 zakken uitgestrooid, maar het is niet te doen" zei de man. In Hasselt en in Genk lagen de perrons er eveneens spekglad bij. In gemeentewetten is opgenomen dat bewoners van de panden hun stoep moeten ruimen, maar Infrabel en de NMBS mogen hun reizigers laten verongelukken! In Hasselt werd er omgeroepen dat de reizigers dienden op te letten voor de gladde trappen! In de trein van Aarschot was een gedeelte van de trein die maar uit vier wagons bestond, verstoken van verwarming, reizigers dienden dan maar samen te troepen in de twee verwarmde rijtuigen in 2e klasse, de "Bende" rond Infrabel heeft weer getoond hoe achterlijk ze zijn.

De pers is weer gelukkig.


De voorbije weken diende de klassieke pers het weer zonder haar maatjes uit de politiek te stellen, de linkse Vrt kon zich hier en daar vastbijten in onderwerpen die hun linkse sympathieën nog maar eens bloot legde zoals de begrafenis van het Belgische slachtoffer van de aanslag in Istanbul. Nu de politici terug ten tonele zijn verschenen, kan het schouwtoneel in de gazetten weer worden opgestart en verder gaan. Het arme failliete België en de rijke Belgen, zijn vandaag met honderden kilometers file weer op gang gekomen.    

Artikel n° : 01/17-6762
Geplaatst  : 14:10 9/01/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 
Laatste update ( 09 januari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.