Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931400





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Provincieraad Leuven : het gekakel kwam weer van het linkse halfrond ...
14 december 2016
Provinciebudget 2017 onderwerp van kritiek bij de oppositie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.700.400
Leuven / Tremelo 14 december 2016.

De provincieraad van 13 december 2016 werd zowaar een marathon zitting, aan de fracties van drie partijen, N-VA, Vlaams Belang en UF werd de kans gegeven om commentaar te geven op de meerjarenplanning en het budget van de provincie Vlaams-Brabant. Voor het Vlaams Belang werd het Jan Laeremans, voor N-VA Linda Van den Eede en voor de UF Frédéric Petit. Vlaams Belang en N-VA zijn in hun besluiten niet over een nacht ijs gegaan, Morsum Magnificat brengt daarover een artikel.  

Linker zijde.

De repliek van de N-VA fractie bij monde van Linda Van den Eede begon met "afgelopen jaar ving onze fractie op, dat de negativiteit altijd van de linkerzijde komt", dat kon opgevangen worden omdat de microfoon tijdens een onbewaakt moment bleef open staan. Met "linkerzijde" wordt die kant van het halfrond van de provincieraad bedoeld, daar zetelt de oppositie.


Linda Van den Eede - De Dobbeleer N-VA tijdens de provincieraad van 13 december 2016 : " Het provinciebestuur kan bovendien rekenen op een zeer inschikkelijke pers, die doorgaans tevreden is met de kritiekloze publicatie van goed- nieuws persberichten die de provincie aan de lopende band verspreidt"

NVDR :
Het zou de N-VA en Linda sieren, zoals tienduizenden anderen wat meer Morsum Magnificat te bezoeken, dan zou Linda vaststellen dat niemand bij Morsum Magnificat bepaalt wat wordt gebracht. Socialisten en Groenen stellen zich ten opzichte van Morsum Magnificat veel inschikkelijker op dan de N-VA of het Vlaams belang. 




Jan Laeremans - Vlaams Belang " Groen verzet zich ongetwijfeld tegen kippen in legbatterijen, maar mensen mag je wel allemaal opeenstapelen " dit citaat verwijst naar de presentatie van Bouwmeester Professor Leo Van Broeck van 3 december 2016 .... en   " In 2015 werd één op vier -25%- van de sociale woningen in Vlaanderen toegewezen aan vreemdelingen, terwijl er vele tienduizenden Vlamingen al jaren op wachtlijsten staan " -er staan 180.000 kandidaten voor een sociale woning op de lijst,red- 

Meer volgt.

Artikel n° : 11/16-6726
Geplaatst  : 15:15 14/12/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


Laatste update ( 14 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.