Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926187





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dilsen-Stokkem : Inwoner getraumatiseerd door gevaarlijke aftakking-MM-256-16
29 november 2016
Morsum Magnificat plaatst melding bij Procureur te Tongeren.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.684.000
Dilsen-Stokkem / Tremelo 29 november 2016.

Na het vreselijke voorval als gevolg van een gevaarlijke en onwettige elektrische aftakking naar de woning aan de Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem, heeft de werkmaatschappij Infrax de aftakking opnieuw en op nagenoeg dezelfde manier in dienst gesteld. Dat is niets minder dan crimineel en een strafbaar feit. De burgemeester van Dilsen-Stokkem werd door Morsum Magnificat op 27 november 2016 telefonisch en via e-mail van de ernst van de situatie geļnformeerd, idem dito met de schepen van Openbare Werken die weet te vertellen dat er volgende week een vergadering komt met Infrax.

Iedere weggebruiker kan slachtoffer worden.

De bewindvoerders van Dilsen-Stokkem moeten wat minder vergaderen en beraadslagen en wat meer realiseren. De situatie ter hoogte van de Burgemeester Henrylaan 65 betekent voor iedere weggebruiker van het openbaar domein een gevaar en de burgemeester is daarvoor aansprakelijk. Aangezien burgemeester Lydia Peeters blijkbaar niet beseft dat zij de situatie onmiddellijk moet saneren, heeft Morsum Magnificat een " Melding J16111427 " bij de Procureur te Tongeren geplaatst, het gaat hier niet over "verdachten" maar over "schuldigen" die personen en goederen die het openbaar domein gebruiken, in gevaar brengen.

Getraumatiseerd.

De ongelukkige bewoner die de onder spanning staande elektrische kabel op zich kreeg, leeft met de schrik. Wanneer de man vanuit zijn zetel vrachtwagens ziet -en hoort- aankomen, vraagt Peter zich af, of het weer "zover' is, die gedachte werkt traumatiserend op de man. De aansluiting van die woningen op het elektrische net had al jaren met een ondergrondse aftakking moeten gebeuren, maar er is geen geld. De gemeenten hebben de miljarden uitbetaalde opbrengsten uit de productie en de verdeling van elektriciteit voor politiek populaire projecten gebruikt -lees misbruikt-. Het "Systeem" staat er bij en kijkt er naar en is er soms, zoals hier, zelf-s- het slachtoffer van.

MM_256_16_Dilsen-Stokkem.pdf
 
Artikel n° :  11/16-6716
Geplaatst  : 13:39 29/11/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
 
Laatste update ( 29 november 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.