Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926187





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Elektrocutie in Dilsen- Stokkem was geen elektrocutie maar onjuiste gazettenpraat-P1
27 november 2016
Laagspanning aftakking is crimineel en moet ondergronds worden gelegd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.683.000
Dilsen- Stokkem  / Tremelo 27 november 2016.

Link naar het artikel


De grote-?- gazet kopte op 24 november 2016 "Man geėlektrocuteerd door stroomkabel", een titel die langs alle kanten rammelt, kant noch wal raakt. Iemand die geėlektrocuteerd wordt is dood, terwijl de man gelukkig springlevend op de foto in het artikel is opgevoerd, kassa,kassa. Een stroomkabel is ook al een foutieve omschrijving het gaat hier over een elektrische kabel, in casu gebruikt als laagspanning aftakking tussen het luchtnet en de abonnee. De klassieke pers weet ook nooit om te gaan met spanning en stroom, dat zijn wel volledige andere waarden. Een elektrische kabel kan een bepaalde spanning -Volt- bevatten, maar als er geen "verbruik" is aangesloten, is er ook geen stroom - Ampčre-.

Elektrisering.

Wat hier niet had mogen gebeuren, maar door een onwettig elektrisch net, toch gebeurde is een "elektrisering", er is door het lichaam van Peter Caers een elektrische stroom gevloeid zonder de dood tot gevolg en dat is een elektrisering, bij elektrocutie overleef je zo'n voorval niet.

Klassieke pers.

De klassieke sensatiepers met HLN op kop heeft zich op dit "fait divers" gestort, gazetten en de lokale televisie gebruikten -lees misbruikten- het slachtoffer om hem in gazetten op te voeren, maar is er iemand die het slachtoffer heeft gezegd waar de klepel hangt, natuurlijk niet! De klassieke pers moet van diepgaand onderzoek afblijven, Morsum Magnificat zal ook hier in het kader van het algemeen belangen haar job doen.

Burgemeester.

We hebben hier te doen met een nieuw geval van nalatigheid van de politiek, nu in Dilsen- Stokkem, niet op zijn minst de burgemeester Lydia Peeters die van Morsum Magnificat op 26 november 2016 om 14:23u al een e-mail mocht ontvangen die verwijst naar haar verantwoordelijkheid. Ook de technisch verantwoordelijke van Infrax en de technische toezichthouder Synergrid werden voor hun verantwoordelijkheid gesteld. Het is blijkbaar de 3e keer dat er met de aftakking problemen zijn, maar ook de infrastructuur van de aansluitingen van de buren kan niet door de beugel.

Onwettig en levensgevaarlijk.

De bestaande situatie is strijdig met de wettelijke voorschriften en is een gevaar voor personen en goederen voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie, frappant is wel, dat de lokale politie over dit ongeval blijkbaar nog niets op papier heeft gezet, toch is de lokale politie in het kader van wet op het politieambt wel degelijk bevoegd, maar duidelijk incompetent. 


Artikel n° :  11/16-6715
Geplaatst  : 9:42 27/11/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 november 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.