Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926189





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Mark Wouters stapte uit de sp.a, Hilde uit het leven.
20 november 2016
Vrederechter sommeerde busbedrijf Vermeulen om burenhinder te verminderen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.676.500
Tremelo 20 november 2016.

Er liggen hier bij deze redactie al een poosje nog wel enkele zaakjes op de tafel, maar Tremelo is bij Morsum Magnificat zowaar in het bezemhok terecht gekomen. Alhoewel de rode rakkers aan de August Reyerslaan niet tot ons favoriet medium behoren, brachten zij met hun uitzending van 12 oktober 2016 bevestiging van feiten die deze redactie al geruime tijd kent en brengt. Toen Morsum Magnificat het verder zetten van haar veiligheidsbeleid in Tremelo aan burgemeester Paul Dams aankondigde, reageerde Dams met "wie mij gerust laat, laat ik ook gerust", dat dreigement resulteerde in drie collegebeslissingen om Morsum Magnificat overal buiten te houden en te discrimineren. De burgemeester is een despoot, een bron liet zich onlangs aan deze redactie ontvallen "hij wil het maar niet inzien", doelend op burgemeester Dams.

Uit de sp.a

In augustus 2015 was Mark Wouters met zijn motorfiets in de Veldonkstraat betrokken bij een ongeval, Mark Wouters had ook familiale problemen en verhuisde. Maar er zijn ook al geruime tijd problemen binnen de sp.a van Tremelo. Wie daar niet vreemd aan is, is Paul Vandyck, een man wiens natte droom in Tremelo ooit schepen te worden, nooit zal uitkomen, beweren kwatongen. Tegen Morsum Magnificat steekt Paul Vandyck de middenvinger op. Ondertussen is ons bevestigd dat Mark Wouters de sp.a van Tremelo de rug heeft toegekeerd. Frappant en tekenend voor Tremelo is, dat Mark Wouters nog de enige is die met een foto op de website van de sp.a van Tremelo prijkt. Mark Wouters zegt ".. ik ga niet meer aan politiek doen op de voorgrond, wel ga ik op de achtergrond mijn eravering delen met positieve progressieve mensen.. ", einde citaat.

Uit het leven.

Einde september stapte HG uit de Schaluinstraat uit het leven, een gelijkaardig feit speelde zich in mei 2016 af aan de Baalsebaan, daar was het LV die een afscheidsbrief achter liet die door bekenden voor de deur werd gelezen, ze konden hun nieuwsgierigheid blijkbaar écht niet langer bedwingen. Over zelfmoorden zou veel meer bekend moeten worden gemaakt, op die manier kunnen misschien wanhoopsdaden voorkomen worden. Voor HG kwam de hulp van de buren helaas te laat. Alhoewel het overlijden in de Schaluinstraat plaats had, werd het officieel in het ziekenhuis in Bonheiden aangekondigd. De zogenaamde vriendelijke gemeente Tremelo, is niets minder dan schone schijn. 

MM_256_10_Tremelo_Vermeulen.pdf

Artikel n° : 09/16-6705
Geplaatst  : 20:36 20/11/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 november 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.