Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926190





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zienswijze van een Morsum Magnificat lezer over politiek en politici
11 november 2016
Als het in Amerika regent, druppelt het in Europa. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.667.500
Tremelo 11 november 2016.

We hebben onlangs naar aanleiding van het artikel over het boek van de zelfverklaarde super burgemeester Peter Reekmans, onderstaande reactie van een lezer van Morsum Magnificat ontvangen. De naam en het adres van deze persoon zijn bij deze redactie bekend.

De reactie :


"Het is een vast gegeven dat politiekers, in de kleinste tot de grootste gemeenten, reikend tot aan het Europees politiek hof, zich niet bezig houden met het klein grut nl. het volk. Het enige doel van politiekers is de macht om zichzelf te verrijken en omgekeerd en klaar staan om zich te prostitueren in alle vormen van bedrieglijk genot. Tel daar de rechterlijke macht bij en de Godfather van deze Maffia wordt telkens vooraf aangeduid en herkozen. Maar ook het volk gaat niet vrij uit want ook zij laten zich graag verkrachten voor eigen gereidheid. Eén troost dat wetenschappelijk is bewezen dat deze machtswellust zich al voordoet bij het voormenselijk begin. Als wij ervan doordrongen zijn dat we dit kunnen schrijven en akkoord gaan met deze wetenschap dan is het niet verstandig om het vuur met blote handen te doven, soms moeten we gelaten aanvaarden dat het huis afbrandt, beter dan het eigen lichaam te verminken. Zolang het brein de voeding geeft van wijsheid kan rechtvaardigheid een droom worden ", einde citaat.

NVDR.

Op het ogenblik dat het "systeem" gaat inzien dat het "systeem" failliet is, voorspellen we Amerikaanse toestanden. Als het in Amerika regent, druppelt het in Europa, voorbeelden daarvan legio. Het Belgische oerconservatief bestel, gesteund door de klassieke pers, houdt zichzelf in het zadel. Politiek, justitie en klassieke pers is één pot nat en op een keer is "Het Volk" dat zat en dan krijg je toestanden zoals in Amerika.


Artikel n° : 09/16-6699
Geplaatst  : 8:28 11/11/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.