Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926191





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Peter Reekmans is voor Morsum Magnificat geen Witte Raaf onder de burgemeesters.
31 oktober 2016
Openbare elektrische netten in Glabbeek niet beter dan elders in Vlaanderen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.657.100
Glabbeek / Tremelo, 31 oktober 2016.

Na de speech van Peter Reekmans als auteur van een nieuw boek, hebben we in Glabbeek een twintigtal elektrische aftakkingen op kwaliteit en veiligheid bekeken. We hebben als bewezen deskundigen in conformiteit van elektrische installaties, vastgesteld dat de elektrische aftakkingen naar woningen in Glabbeek niet beter zijn dan elders in Vlaanderen. Voor enkele aftakkingen moet burgemeester Peter Reekmans in het kader van de veiligheid en speciaal artikel 135.1 van de Nieuwe Gemeentewet, Iverlek en Eandis aan het werk zetten. Morsum Magnificat zal aan burgemeester Reekmans de lijst bezorgen van de door Morsum Magnificat bekeken aftakkingen. Peter Reekmans is een politicus zoals alle andere, maar eentje die boven aan de ladder wil staan, dat heeft Peter bij het Vlaams Belang, Open Vld en LDD bewezen.

Stunt met garagebewoonster in Tienen.


De publiciteitsstunt in de gazetten rond de dame die in Tienen in een garage woonde en door Reekmans en de OCMW Voorzitter in een woning te Glabbeek werd geplaatst, is niet bij iedere bewoner van Glabbeek in goede aarde gevallen. Het feit, dat een burgemeester op die manier voor een individueel geval, nota bene uit een andere gemeente, zoiets ken beslissen, roept veel vragen op, daarover moet de FOD Maatschappelijke Integratie geïnterpelleerd worden.

NVDR.

Politiek uit de Dorpstraat of de Wetstraat heeft hetzelfde doel : Macht en Geld, altijd en overal graaicultuur. Peter Reekmans runt ook nog twee bedrijven, Reeconsult bvba en Reekinvest. Wat Morsum Magnificat betreft mag het ook wel eens ophouden met de graaipolitiek.


MM_255_12_Reekmans.pdf

Artikel n°: 10/16-6689
Geplaatst : 11:30 31/10/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 oktober 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.