Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927092





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Zelfs een recht van antwoord kon Dams niet redden
14 oktober 2016
De ergste passages uit de reportage werden, om Tremelo te sparen, niet uitgezonden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.641.800
Brussel / Tremelo, 14 oktober 2016.

Ook de FOD Justitie bezoekt Morsum Magnificat regelmatig .



De burgemeester van Tremelo, Paul Dams -Open Vld- is naar aanleiding van de uitzending rond het Marokkaans nep koppel en dito winkel aan de Schrieksebaan in Tremelo, bij de Vrt gaan janken dat hij een recht van antwoord wilde. De ultra linkse Vrt die in casu over en rond Tremelo een omgekeerde discriminatie voert, heeft de despoot van Tremelo zijn, zoals altijd, verhakkeld en onsamenhangend verhaal laten brengen.


Nog erger.

Dams, die telkens weer het tij probeerde te doen keren, mocht even slikken toen de Vrt journaliste Dams diets maakte dat het ergste uit de reportage niet werd getoond, een geïnterviewde zou voor de camera met de hand ter hoogte van de keel, een horizontale heen en weer beweging hebben gemaakt! Waarom heeft Vrt dát niet uitgezonden?


Gaat het team van Machteld dat boekje ook ontvangen?

Passieve corruptie.

De grote specialiteit van burgemeester Dams is het leveren van hand- en spandiensten, zoals gemeentepersoneel inschakelen -als slaven- voor zijn jaarlijkse bal van de burgemeester, daarvoor werd Dams reeds door de Gouverneur op de vingers getikt. Dams zet ook ondernemers onder druk om tegen fikse betaling in te schrijven voor deelname aan het bal. Dams heeft zijn kwaliteiten ter zake tijdens de uitzending getoond, hij nodigt op 27 november 2016 het Marokkaans pseudo koppel en de ganse ploeg die het programma over Tremelo heeft gemaakt, uit op het gemeentehuis "en het zal met ontbijt zijn" voegt Dams er aan toe, dit is niets minder dan een vorm van passieve corruptie.

Zijn ook zij nieuwe inwoners?


We vermoeden dat op die 27ste november 2016, de nieuwe inwoners van Tremelo op het gemeentehuis worden ontvangen, er is daaraan inderdaad een ontbijt en een kortingcheckboekje voor aankopen bij handelszaken in Tremelo aan verbonden. Bij die gelegenheid geven ook de schepenen een acte de présence, hun zwart/geel/rood lint mag dan niet ontbreken, al met al is het een soort toneel/cabaretvoorstelling. Aangezien Dams om de Vrt te paaien, een ontvangst met ontbijt en kortingcheckboekje -wat deel uitmaakt van het onthaal- heeft aangeboden, dus een financiële tegemoetkoming doet, is dat minstens als passieve corruptie te aanzien. Niemand van dat gezelschap van de Vrt woont, voor zover ons bekend, "nieuw" in Tremelo en zij hebben bijgevolg geen recht op aanwezigheid en de geschenken bij de ontvangst van nieuwe inwoners.           

Artikel n° : 10/16-6656
Geplaatst  : 19:27 13/10/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 15 oktober 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.