Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927617





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Er zijn zelfs racisten in de OCMW Raad en de burgemeester is een despoot.
13 oktober 2016
Collegebesluiten leggen gemeentepersoneel expliciet spreekverbod op tegen Morsum Magnificat.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.641.000
Tremelo, 12 oktober 2016.

--- Update 3
Uit Libanon.

Nog een ander schrijnend voorbeeld is het geval een Libanees huisgezin dat bestaat uit zeven personen en in een voormalig ongeschikt pand aan de Kalvennestraat werd gestopt. Dankzij de acties van Morsum Magnificat werd de burgemeester door Wonen Vlaanderen quasi verplicht om acties te ondernemen. De woonomstandigheden in dat pand zijn dus wel beter geworden, maar het gezin met vijf kinderen, waarvan de kleinste amper een jaar oud is, moet het met driehonderd euro per maand stellen, er zijn ook twee schoolgaande kinderen. Als de vreemdelingen hier worden binnengelaten, moet "het systeem" er ook op een menselijke manier voor zorgen en leven met zeven personen van 300 euro per maand, is niét menselijk. Het OCMW van Tremelo informeert die mensen, zoals dat in artikel 17 van de RMI-wet is bepaald, evenmin over hun rechten.
Einde update 3 10:45 13/10/2016

--- Update 2
Vrt komt ook kijken.

Vrt moet nu niet beweren dat ze Morsum Magnificat niet kennen. Feit is dat Vrt geen oren heeft naar onderzoeken en ervaringen van autochtone bewoners / journalisten uit Tremelo die er wonen en er al drie jaar onderzoek voeren. Is dit ook niet een beetje discrimineren?


Vrt bekeek ons artikel vandaag om 10u
--- einde update 2  10:17 13/10/2016

--- Update 1
Plat op de buik

Het "pseudo" koppel dat de test uitvoerde is voor iedereen plat op de buik gegaan en is altijd zeer correct en vriendelijk gebleven en heeft zich duidelijk boven het intellectueel niveau van de doorsnee Tremelonaar opgesteld, een volk dat doorspekt is van roddels. Indien ze het geriskeerd hadden om maar één woord kritiek te spuien zouden ze niet verwonderd moeten zijn geweest, zoals Morsum Magnificat dat al bij herhaling heeft meegemaakt, bedreigd te worden.

Doodsbedreiging door gemeentepersoneel.


Op 22 juni 2016 werd deze redactie op straat met de dood bedreigd door Chris Iwens van de sportdienst. Tremelo is dus niet alleen racistisch en discriminerend maar ook agressief.
--- einde update 1 9:18 13/10/2016

Een recente actie die via de gazet en radio2 in de publiciteit kwam, toont zonder meer aan dat Tremelo racistisch getint is met een despotische burgemeester. Tijdens de OCMW Raad van 24 december 2014 werden door een OCMW Raadslid, Leo Van Win, ronduit racistische uitspraken gedaan, het was ook datzelfde Raadslid die van oordeel is dat iemand zoals de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, de kop zou moeten worden ingeslagen!  Over de uitspraken in de OCMW raad van 24 december 2014 heeft Morsum Magnificat reeds tekst en uitleg gegeven.

Onbekend, niet gewild.


Dat de burgemeester bijzonder slecht scoort in een psychosociaal onderzoek van MENSURA en Paul Dams -Open Vld- zich als een despoot gedraagt en assertieve inwoners discrimineert, hebben Radio2 en de klassieke  pers verzwegen. Wie niet uit Tremelo stamt of niet in het gareel loopt van de lokale politieke kliek, wordt in Tremelo geweerd. In Tremelo moet je kunnen -en betalen- feesten, vreten en zuipen.

Discriminerende Collegebeslissingen.

Op 16 september 2014 werd een leugenachtig en belasterend document ten laste van de auteur van dit artikel -en andere- opgesteld. Morsum Magnificat kijkt naar de weinig benijdenswaardige politieke resultaten in Tremelo en luistert naar de klagende bevolking en die zijn er, maar ze hebben schrik voor represailles. Wie kritiek durft te uiten op het systeem in Tremelo, wordt afgerekend , het collegebesluit van 26 september 2015 is daar een bewijs van. Maar tegen Morsum Magnificat werd nog een derde besluit genomen, een toevoeging van een artikel 49 in de gemeentewet dat volstrekt onwettig is, maar op maat werd gemaakt om Morsum Magnificat van de perstafel te weren. Tremelo is racistisch en discrimineert.

Psychosociaal.

De burgemeester scoorde ook bijzonder slecht in een onderzoek van Mensura over het psychosociaal gedrag ten opzichte van het gemeentepersoneel op de werkvloer, Tremelo is ook onderwerp van onderzoek door het Auditoraat te Leuven, dat gaat dan weer over de onveilige situaties in alle gemeentelijke gebouwen en asbest in de turnzalen aan de Baalsebaan en de Kruisstraat en onveilige speeltoestellen voor de kinderen in de kinderdagverblijven, etc. etc. Of het Auditoraat in Leuven écht zal optreden in de zin van sancties, is zeer de vraag.

Radio2

Jeroen Guns van Radio2 had Paul Dams -Open Vld- aan de telefoon, maar liet Paul Dams, zoals we hem kennen wat “zeveren”, heikele punten zoals racisme en discriminatie werden wijselijk niet aangesneden.

Publiciteitsjournalist.

In de code van de beroepsjournalisten moeten commercieel getinte artikels vermeden worden, de eindredactie moet er op toezien dat commerciële advertenties van de rest van het nieuws gescheiden blijven. In Tremelo zijn de pen activiteiten van Conny Justé quasi stuk voor stuk ingegeven door publiciteit voor winkels en handelszaken uit Tremelo. Het is dan ook nogal wiedes dat het artikel over dat undercovergedoe niet door Conny mocht gebracht worden, nu kan zij zich tegenover het politiek systeem in Tremelo distantiëren van het gebeuren. Dit artikel van 13 oktober 2016 mocht Conny Justé van haar redactie blijkbaar niet schrijven ...
 
Artikel n° : 10/16-6653
Geplaatst  : 14:50 12/10/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
 
Laatste update ( 13 oktober 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.