Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931620





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal / Tremelo : De grootheidswaanzin kan zijn tol gaan eisen.
01 oktober 2016
de -p-Overheid moet het ontdoken belastinggeld geld bij de fraudeurs ophalen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.630.800
Tremelo 01 oktober 2016.

--- Wijziging 18:18 4/10/2016

Voor Morsum Magnificat is de zaak van de witte Audi TT die naar fraude ruikt in feite afgesloten, maar een actie van de fiscus, die bereid is deurwaarderskosten te maken om een kei het vel af te stropen en fraudeurs laat lopen, doet ons besluiten het item van de Audi nog even op het Tremelose volk los te laten. Aan de Audi affaire zal er wellicht nog een staartje komen, we kunnen ons niet voorstellen dat de betrokkene over de ganse lijn de hand boven het hoofd zal worden gehouden. Zijn grootheidswaanzin om in de rangen van het Tremelose Jetset clubje te mogen meelopen, mag wel wat kosten, tenslotte is er mits minder fraaie methodes, enkele duizenden euro's btw ontdoken.

Verdachten en schuldigen.

Deze redactie heeft er voor de zoveelste keer het "systeem" op attent gemaakt dat politiek, politie en justitie, burgers aanzetten om verdachte personen te melden, maar wanneer dezelfde burgers het systeem attent maken op strafbare feiten, dan worden eerst de "melders" door de mangel gehaald en de schuldigen ongemoeid gelaten.

Vermogenscontrole.

De Belgische staat is failliet, de schulden lopen elke seconde op met 507 euro, maar de Belgen hebben elk, van klein tot groot, meer dan honderdduizend euro op de rekening. Een bank becijferde dat het vermogen van de Belgen oploopt tot 1100 miljard euro. De eigenaar van de Audi TT en zijn commerciėle activiteiten mogen dan ook wel een keer aan een vermogenscontrole onderworpen worden. M.L. heeft veel kritiek op sjoemelende politici, maar wie in een glazen huis woont kan beter niet met stenen smijten.

Veel te verbergen.

Het overgrote deel van het volk in Baal / Tremelo heeft veel te verbergen, dat is ook de reden waarom Morsum Magnificat geschuwd wordt, het systeem is erg bang van competentie en integerheid. Wie veel te
verbergen heeft en sjoemelt kan inderdaad Morsum Magnificat maar beter mijden.


Artikel n°  : 10/16-6642
Geplaatst  : 20:10 1/10/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


Laatste update ( 04 oktober 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.