Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926200

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Keerbergen : Politie zoekt na klacht bij de AIG, spijkers op laag water-Update1
12 september 2016
Interventieploeg politie Keerbergen weigerde DNB op te roepen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.613.000
Keerbergen / Tremelo 12 september 2016.

Reeds in 2003 bewezen.

Tijdens de uitzending bij VTM van recht op antwoord van 1 april 2003 heeft Morsum Magnificat -Erik Verbeeck- aangetoond en bewezen dat alle aftakkingen naar woningen onwettig en gevaarlijk zijn. Politici als Renaat Landuyt dienden dat toen ruiterlijk toe te geven, maar de huichelaar, socialist, burgemeester en advocaat heeft niets gedaan om de wet te doen respecteren. De flikken moeten van hun broodheren afblijven en werken ook mee aan het Belgische corrupte systeem.

--- einde update 1 18:13 12/09/2016

Reeds op 21 december 2012 heeft de minister van Binnenlandse Zaken, na een specifieke vraag, bevestigd dat de politie ook bevoegd is voor deze materie. Ook de Algemene Inspectie van de politie -AIG- heeft met haar brief van 5 juli 2013 dezelfde mening gedeeld. Het handelde toen over een probleem in Lanaken. Toen Morsum Magnificat op 6 augustus 2016 door derden op de hoogte werd gebracht van een vermoedelijke gevaarlijke situatie, zijn wij zelf in het kader van het algemeen belang en ons onderzoek naar dergelijke gevaarlijke situaties, ter plaatse poolshoogte gaan nemen. Daarbij hebben wij vastgesteld, dat de elektrische aftakking naar de woning super gevaarlijk was. Volgens de bewoners, die deze redactie nauwelijks kent, was de bevestiging van de aftakkabel twee dagen voordien los gekomen en hadden zij de eigenaar van de woning ervan op de hoogte gebracht.

Met vakantie.

Morsum Magnificat contacteerde op zaterdag 6 augustus 2016 onmiddellijk de werkmaatschappij -Eandis- van de DNB -Iverlek-, de regioverantwoordelijke die met vakantie was, stuurde het bericht door naar de betreffende dienst maar die reageerde niet.

Politie Keerbergen.

Aangezien Eandis -of een aannemer- niet opdaagde, heeft Morsum Magnificat, gezien de ernst van de situatie, via 101 de politie gewaarschuwd. De interventieploeg van de PZ Haacht, Keerbergen, Boortmeerbeek die rond half acht 's avonds ter plaatse kwam, stelde zich zeer arrogant op. Morsum Magnificat overhandigde hen document LS1608001 waarvoor ze nauwelijks oog hadden, maar ze weigerden om Eandis in te schakelen, daardoor trad de politie de wet op het politieambt met de voeten. Morsum Magnificat diende daarover met de nodige bewijsvoering, een dossier in bij de AIG die op 31 augustus 2016 reageerde.

Politie zoekt spijkers op laag water.

In plaats dat de Algemene Inspectie van de politiediensten de zaak zelf onderzoekt, hebben zij de korpschef opdracht gegeven deze zaak te onderzoeken. Het moet nu blijken dat de agenten die op 6 augustus weigerden Eandis in te schakelen, onlangs bij de bewoners van de woning vragen hebben gesteld of zij Morsum Magnificat zouden betaald hebben om tussen te komen! Het is ongelooflijk dat de flikken dergelijke vragen aan de bewoners gaan stellen, hebben ze echt niets nuttiger te doen? Stel dat voor de prestaties via een legaal bedrijf zou betaald zijn geworden, wat zou dat onwettigs inhouden?. 

Roddels?

Op 18 augustus 2016 stuurde Morsum Magnificat een e-mail naar de eigenaar van de woning waarin werd duidelijk gemaakt dat aan die actie géén kosten verbonden waren. Het lijkt er dus verdacht veel op dat Morsum Magnificat het vermoeden had dat daarover geroddeld werd. Morsum Magnificat zal een kopie van die mail naar de AIG sturen, daarmee wordt het nut van de vragen van de politie aan de bewoners in de kiem gesmoord.


Deze e-mail werd op 18 augustus 2016 om 12:41u verstuurd, hierdoor worden de roddels in de kiem gesmoord. Morsum Magnificat zet haar acties aangaande gevaarlijke aftakkingen verder en leveren telkens weer het bewijs dat de politie haar job niet naar behoren uitvoert.
 
Artikel n° : 09/16-6635
Geplaatst  : 11:01 12/09/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 12 september 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.