Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926202





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Reisbureel Vermeulen weer op reis.
06 september 2016
Zaak tegen zaakvoerders Luxetours Vermeulen door de Vrederechter uitgesteld.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.607.700
Haacht / Keerbergen / Tremelo 06 september 2016.

De saga rond de verhuur van het pand aan de Baalsebaan,57 is nog steeds niet ten einde. Om de verhuurster bij te springen werden er in café Bij Paula al handtekeningen verzameld en draagt ook het busbedrijf, de zogenaamde Luxetours, haar steentje bij. Er doken in de procedure documenten op waarbij de huurders werden beschuldigd geluidsmetingen bij het busbedrijf te hebben uitgevoerd, maar dat dienden zaakvoerders William en Nicole later in te slikken.


Pesten en verstoren van het rustig huurgenot.

Het zogenaamde "Luxe" busbedrijf dat gigantische -boekhoudkundige- financiële verliezen boekt en waar de luxe heel ver zoek is, wordt sinds oktober 2014 bij herhaling gevraagd om rekening te willen houden met het rustig woongenot van de buren. De zaakvoerders werden verschillende keren schriftelijk geconfronteerd met de door hen veroorzaakte geluidshinder die zich eveneens tijdens de nacht, de vroege ochtenduren en op zon- en feestdagen manifesteert, maar het blijkt niet te helpen.

Vrederechter.

De gedupeerden hebben de zaakvoerders William en Nicole nu voor verzoening voor de Vrederechter te Haacht gedaagd, maar ze lieten in extremis aan de Vrederechter weten op 5 september 2016 niet aanwezig te kunnen zijn wegens verblijf in het buitenland, het reisbureau is dus zelf op reis. Hun advocaat zou volgens diens eigen schrijven van 17 augustus 2016, tijdens de zitting bij de Vrederechter om uitstel vragen, maar de advocaat was er niet te zien! We weten dat advocaten niet verlegen zitten om een leugentje, dat is blijkbaar hun handelsmerk.

Rust, roest.


Dat het reisbureel zelf op reis is, is alleen te zien aan de afwezigheid van de auto van zaakvoerder William, maar iedereen kan vaststellen dat de vloot verouderde bussen dagelijks grotendeels onder de verroeste constructies van hun loods achter café Paula -bij gebrek aan opdrachten?- stil staan. Ook aan hun garage aan de Baalsebaan 55 staan er meestal enkele bussen op opdrachten te wachten, stilstand en gebrek aan onderhoud zijn oorzaak van roestvorming. Gebrek aan onderhoud is ook te zien aan café Bij Paula, elektrische kabels bengelen aan de gevel en het terras van het appartement op de verdieping heeft geen leuning.


De uiterst rechtse rammelbak staat vlak tegen de perceelgrens. De motor wordt regelmatig gestart en draait tegen vrij hoog toerental - ongeveer 1000 - om weer te worden stil gelegd. Het fragment toont zo'n moment om 05:30u 's morgens, daarbij wordt in de tuin van de naastliggende woning 75 dBA gemeten.

Om halfzes 's morgens...

Bij het geding voor de Vrederechter zal onder meer gebruik worden gemaakt van fragmenten die aantonen dat de rammelbakken vlak tegen de perceelgrens op hoog toerental stationair draaien waardoor reuk -de uitlaat- en geluidshinder wordt veroorzaakt. Hier ziet u een fragment van 8 augustus 2016 om 05:30u. waardoor niet alleen het rustig woongenot, maar ook de nachtrust wordt verstoord en daarover zal de Vrederechter dienen te beslissen. Ook aan de "depistage" van Koophandel zullen over de blijvende hoge boekhoudkundige verliezen, vragen worden gesteld.
    
Artikel n° : 09/16-6632
Geplaatst  : 10:16 6/09/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 06 september 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.