Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926202





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ongeval met jonge fietser te Passendale : Ook de jeugd moet zich in het verkeer gedragen.
04 september 2016
Voor de jeugd van vandaag heeft "God of zijn gebod" geen enkele waarde.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.605.800
Tremelo 04 september 2016.

Zonder een stelling te nemen in de aanleiding van de aanrijding die deze nacht te Passendale tussen een auto en een jeugdige fietser heeft plaats gevonden, neemt deze redactie wel stelling in de beoordeling van de attitude van de hedendaagse jeugd, tenminste als er nog jeugd bestaat, daarover hebben wij ernstige twijfels.

Militaire dienst terug invoeren.

Burgers die nog een verplichte militaire dienst dienden te vervullen, weten dat zo'n verplichte dienst wel degelijk noodzakelijk is omdat deze burgers in de maatschappij de nodige discipline bijbrengt. Er is in deze tijden van crisis en terreur nood aan een leger dat ook andere taken kan waarnemen behalve zwaar bewapend de wacht optrekken, rekruten in opleiding kunnen dus nuttig zijn.

Door rood licht.

Met ons artikel van 3 september 2016 over de snotneuzen die schijnbaar dronken -wij hebben hun houding kunnen zien- doodleuk om kwart voor vijf 's-morgens, in het donker, door het rode licht reden, hebben wij duidelijk gemaakt dat ook de fietsers veel meer moeten bekeken worden. Dat is de taak van de lokale overheden die niet aflatend om electorale reden, de teugels vieren en blijven vieren. Het onvoorstelbare wanbeleid heeft als resultaat dat België als een gigantische "nv Zwartwerk" dient te worden aanzien en dat de burgemeesters witte boord criminelen zijn die, om politiek te kunnen blijven scoren, de ogen sluiten voor criminele feiten die hun vrienden en kennissen mogen begaan en blijven begaan.   

Artikel n° : 09/16-6631
Geplaatst  : 17:37 4/09/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.