Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926209





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Koppel uit Tremelo op bezoek bij de redactie van Morsum Magnificat.
29 augustus 2016
Bewijzen werden geleverd over de huurzaak tegen de malafide verhuurster.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.601.400
Tremelo 29 augustus 2016.

De roddels over de huurzaak van het pand aan de Baalsebaan 57 blijven in Tremelo actueel zoals "Jeanine zou veel last hebben met de huurders". Dat het de eigen luizen zijn die Jeanine bijten wordt, om de huurders toch maar te kunnen belasteren, verzwegen. Het koppel dat bij Morsum Magnificat op de koffie werd uitgenodigd en Jeanine goed kent, mocht de twee vonnissen inkijken waaruit blijkt dat Jeanine evenveel keren in het ongelijk werd gesteld en de huurders, wegens zware nalatigheid van Jeanine, van de rechter ook twee keer huurvermindering hebben gekregen. Ondanks de twee veroordelingen vertikt Jeanine het om de woning in de wettelijke staat te onderhouden waardoor de huurders, ondanks de huurvermindering, in gevaar worden gebracht. De woning werd ondertussen aan de dochter, zakenvrouw Martine, geschonken.

OCMW Tremelo.

Het OCMW van Tremelo, dat de woning voordien negen jaar met belastinggeld huurde, betaalde aan de zakenvrouw en verhuurster Jeanine veel te veel huur, dat is nu met twee vonnissen van de rechters bewezen. Dit is wat het wanverhuurbeleid van het OCMW van Tremelo betreft geen alleenstaand geval maar daarover hebben de kontlikjournalisten van de klassieke gazetten nooit iets geschreven.

Leugens bij de vleet.

De verhuurster, gewezen zaakvoerster van het financieel zieltogende Matreco, maakte, om haar pand toch maar te kunnen verhuren, herhaaldelijk gebruik van leugens. Haar advocaat Steven Vermeylen uit Aarschot nam deze leugens over en bleef, zelfs na protest en het leveren van bewijsmateriaal door de verhuurder, in diens boosheid volharden. De saga is de verhuurster en haar advocaat zuur opgebroken, de advocaat werd door de Stafhouder te Leuven terecht gewezen. Al die documenten heeft het Tremelose koppel allemaal en zonder beperking kunnen inkijken.

Demonstratie in radiotelegrafie.


Het Tremelose koppel mocht ook een demonstratie in snelle radiotelegrafie geproduceerd door de hoofdredacteur van Morsum Magnificat - foto- bijwonen, Morsum Magnificat kan ook communiceren in de taal van Samuel Morse, daar kunnen de roddelaars in Tremelo alleen maar een dikke punt aan zuigen.   

Artikel n° : 07/16-6623
Geplaatst  : 11:09 29/08/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 29 augustus 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.