Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926209





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Even geduld, exclusief nieuws uit Tremelo en Baal komt zo online-P2
14 augustus 2016
Verlof van anderen hebben de activiteiten MM afgeremd, maar we waren altijd alert en op post.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.594.200
Tremelo 14 augustus 2016.

Meer op deze link

Update 1
Meer "Stuff" voor de cafégazetten.

De afwerking van dit nummer vergt meer tijd dan we oorspronkelijk hebben geraamd, dat komt omdat we steeds meer weerstand ondervinden, maar hoe meer weerstand hoe dieper dat we zullen graven en dat kost nu eenmaal tijd. Als politiek, justitie en politie burgers blijft inschakelen om gangsters te klissen en verdachte personen te melden, dan moet de arbeidsauditeur te Leuven zeker oog hebben voor wat er in document J16081400 wordt gemeld, dat is geen cafépraat maar keihard bewijsmateriaal van wanbeleid waarbij de welzijnswet met de voeten wordt getreden.

Jeanine heeft veel last ...

De malafide verhuurster van het pand aan de Baalsebaan 57 blijft de huurders die honderd procent recht in hun schoenen staan, belasteren. Volgens het openbaar gerucht en de roddels aan de toog, zou "Jeanine nogal wat last hebben met de huurders van dat pand". Jeanine is twee keer in haar ongelijk gesteld, een keer bij de Vrederechter en vervolgens in beroep bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven. Ook haar advocaat Steven Vermeylen werd door de Stafhouder te Leuven berispt, de tweede klacht tegen de advocaat moet nog geplaatst worden. Tremelo was al gewaarschuwd voor een lik op stuk beleid, doe zo maar verder Tremelo, Morsum Magnificat idem dito.
--- einde update 1 12:43 20/08/2016

De verlofperiode maakt het voor wie daar niet aan meedoet soms onmogelijk om op niveau verder te werken. Morsum Magnificat heeft daar ook in juli en augustus last van, maar we blijven ook nu alert en werken verder. België is virtueel failliet, maar heeft hopen zeer welstellende en rijke Belgen, vermogens die door fraude zijn vergaard, dat is ook het geval in Tremelo en uiteraard ook in Baal waar er zo'n geval op onze plank ligt.

Veiligheid.

Een ander "geval" dat ons bezig houdt, is de veiligheid in de gemeentelijke gebouwen die na het vernietigend verslag PBW Rondgang 2014 en de acties van het arbeidsauditoraat te Leuven, in 2015 nog steeds te wensen over laat. De veiligheid in Tremelo staat nog steeds op een laag pitje.

Kort rouwproces.


Morsum Magnificat werd, omdat wij over het spijtig voorval van schepen Wiske Maes hadden gepubliceerd, onder andere door haar zoon bedreigd. Op 30 juli 2016 werd afscheid genomen van Wiske, maar we zien Jim recent, op 8 augustus in het kader van "gezellige drukte" al in de gazet poseren, het rouwproces was voor Jim wel heel kort.

Machines goed genoeg voor Tremelo.

We brengen een verhaal over de levering van een machine die veel vragen oproept en aanleiding is tot het in vraag stellen van de conformiteit met de wet op de productaansprakelijkheid en de machinerichtlijnen en het ARAB. Toen Morsum Magnificat bij Michiels vragen wilde stellen, werden wij in de ondertussen gekende arrogante Tremelo stijl a la neo dictator Dams, de deur gewezen ....

MM_253_03_Tremelotjes.pdf   Nog meer volgt asap, we zijn de gazet niet.
     
Artikel n° : 07/16-6618
Geplaatst  : 8:21 14/08/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 augustus 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.