Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926211





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
April 2003 in Recht van Antwoord : Morsum Magnificat beschuldigde de verdelers elektriciteit.
04 augustus 2016
Geen enkele elektrische aftakking naar woningen voldoet aan de wet en justitie sluit de ogen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.579.500
Tremelo 04 augustus 2016.

Als gevolg van een brand wegens kortsluiting in de elektrische aftakking van zijn woning te Sijsele, heeft Georges Wittevrongel door elektrocutie het leven gelaten. In het kader van deze affaire heeft Morsum
Magnificat, teneinde de Experten en Electrabel met de neus op de feiten te drukken, in 2001 in Begijnendijk praktische proeven uitgevoerd. Officiële instanties zoals de FOD Economie, WASO, Professor Willy Geysen en anderen hebben deze proeven bijgewoond. In 2009 werd Electrabel door het Hof van beroep te Gent verantwoordelijk geacht voor de dood van Georges Wittevrongel. Ook bij een andere elektrocutie is IEH/Electrabel eveneens veroordeeld voor de oorzaak van de dood van Leo Roland.

Recht van antwoord.

Op 1 april 2003 heeft Morsum Magnificat -Hoofdredacteur Erik Verbeeck- de sector van de verdeling van elektriciteit -toen BFE- en de politiek geconfronteerd met de feiten. Het was de bedoeling dat directeur en ingenieur Luc De Bruycker naar de studio zou komen, maar De Bruycker stuurde zijn kat. Durfde burgerlijk ingenieur Luc De Bruycker de confrontatie met Erik Verbeeck niet aan? De Belgische Federatie van Energieverdelers -BFE- stuurde administratief medewerker/secretaris Luc Van Nuffel naar de studio waardoor Morsum Magnificat haar houding in extremis diende bij te sturen en tegenover een administratief persoon niet kon uitpakken met belangrijke technische details.

Renaat Landuyt vandaag : "confronteer mij met een mailke"


Politicus en advocaat Renaat Landuyt -sp.a-, thans burgemeester van Brugge, strafpleiter Filip Van Hende en Media Professor Els De Bens, zetelden als de drie wijzen. Advocaat Filip Van Hende en Renaat Landuyt dienden de visie en de acties van Morsum Magnificat volledig te beamen. Vandaag, meer dan dertien jaar later, confronteren wij Renaat Landuyt met de feiten "confronteer mij via een mailke" zegt de Sp.a politicus.

Justitie moet de wet toepassen.


Er is momenteel opnieuw een zaak voor de rechtbank gebracht waar, gelukkig, alleen materiële schade was, maar de woning is volledig in de as gelegd. Morsum Magnificat heeft de elektrische aftakking van de Rechter die deze zaak behandeld, zoals alle andere, ook bekeken. Na het rapport is Infrax vrij snel tussen gekomen, het werd een kwestie van oplappen, maar nog steeds onwettig. Justitie moet de wet toepassen zoals ze in artikel 125.02.2 van het AREI -KB 10 maart 1985 - is voorzien. De wet op de elektriciteitsverdeling van 10 maart 1925 Hoofdstuk VI artikel 13 werd sindsdien uit puur geldgewin door de eigenaars -gemeenten- en de verdelers, met de voeten getreden.       

Artikel n° : 07/16-6612
Geplaatst  : 11:57 4/08/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.

Laatste update ( 08 augustus 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.